Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Venüs Oğlak Burcunda dolaşıyor

Venüs'ün Oğlak Burcunda dolaşmaya başlaması ün, şöhret ve parıltılı olana karşı bir çekim meydana getirecek. Duyguların akıla hizmet edeceği bu dönem içinde parasal konularda ciddi atılımlar yapılabilir. Şöhretin artması ve isteklerin gerçekleşmesi için yapılacak çalışmalar son derece başarılı olacak. Çevrenin desteğini almak, büyük girişimleri kabul ettirmek ve çarpıcı bir biçimde öne çıkmak için uygun bir dönem içine giriliyor.

Aşk konusunda ise, sosyal çevre ve parasal gücü ön planda tutan bir anlayış üzerine kurulan ilişkilerin ortaya çıkması mümkün. Tabii bu arada biraz soğuk ve duyguları ortaya çıkartmayan bir kayıtsız bir tutum içinde davranabilirsiniz.

Gökyüzünün bu konumundan en fazla etkilenecek olanlar tabii ki, Oğlaklar... Sizin için hoşgörü ve anlayış döneminin başladığı söylenebilir. Hem parasal hem de aşk açısından olumlu gelişmeler meydana gelecek. Fırsat olarak değerlendirebileceğiniz olaylarla karşılaşmanız ve hanım arkadaş ve akrabalarınızın desteğini almanız mümkün. İçinizden yükselen sıcak ve olumlu duyguları çevrenize yansıtabilir, böylece çok daha rahat bir çalışma ortamı içine girebilirsiniz.

Venüs'ün bu konumundan olumlu etkilenen Boğalar kendilerini güçlü hissederken, Başaklar daha önce yaşadıkları karışıklık ve huzursuzluklardan tamamen sıyrılıp olaylara daha farklı ve olumlu açıdan bakmaya başlayacaklar. Karmaşa ve karamsar duygulardan tamamen sıyrılıp hem parasal, hem de aşk hayatınızda daha yumuşak ilişkiler kurabilirsiniz. Sizin için başarılı olabileceğiniz bir dönem başlıyor. Bir türlü harekete geçemediğiniz konulara yönelik girişimlerde bulunabilir, yüksek bir anlayışla ne yapmanız gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

İkinci derecede olumlu etkilenen Akrep ve Balıklar ise, duygusal açıdan yükselmeye başlayacaklar. Morallerinin yükselmesiyle birlikte anlayışları da yükselecek. Böylece hem olayları hem de ilişkilerini yeniden düzenleyecek ve çok daha anlayışlı bir tutum içine girecekler. Tabii bu davranışlarının ödülünü istediklerini gerçekleştirerek alacaklar.

Kritik konumda bulunan Yengeç'ler ise, son derece hareketli bir döneme giriyorlar. Olumsuz ve katı bir tutum içine girebileceğiniz gibi, beklentilerinizi gerçekleştirmek için Venüs'ün size akan sert enerjisini yapıcı yönde kullanmayı başarabilirsiniz. Olumlu ve kararlı istekler içinde bulunup bu isteklerinizi sürdürebilir, istediğinizi elde edebilirsiniz. Ancak, ilgisiz bir tavır içine girerek lüzumsuz istekler ve kaprisler içine girmeniz de mümkün. Bu arada parasal konularda sıkıntılar ve sorunlar da ortaya çıkabilir. Gereksiz harcamalar yapabilir veya hesapta olmayan borçlar ya da ödeme gerektiren durumlar yüzünden sıkılabilirsiniz. Tabii bütün bunları sevdiğinize yansıtabilir, ona karşı anlayışsız ve ilgisiz bir tavır içine girebilirsiniz. ya da çok fazla şeyler bekleyebilirsiniz. Bu devre içinde sakin olun ve kararlarınızı sürdürmek için gayret gösterin.

Olumsuz etkilenen Koç ve Teraziler ise, hem parasal hem de duygusal açıdan kendilerini zayıf hissedebilir, olaylardan kolay etkilenip duygusal tepkiler gösterebilirler. Çevrenize olumsuz açıdan bakabilirsiniz. Sevdiğinizle ilgili kuruntular içine girip alıngan davranışlarda bulunabilirsiniz. Bütün bunların dışında hem ilgisiz davranıp hem de ondan daha fazla ilgi bekleyen bir tavır içinde de bulunabilirsiniz. Üstelik Mars'ın güçlü etkileri istek ve taleplerinizi arttıracağı için son derece kaprisli bir tutum içine girmeniz de mümkün.



Yazarın Tüm Yazıları