Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Merak ettikleriniz

Sezgilerim arttı

‘‘Daha önce yayınlamış olduğunuz 'Sezgi gücünü geliştirme' çalışmalarını tarif ettiğiniz gibi yapmaya başlamıştım. Uzun bir süre hiç ara vermeden her gece uyumadan önce düzenli olarak yaptım. O sıralarda çok rahattım. Uykudan önce yaptığım için çalışmayı bitirdikten sonra sakin ve rahat bir uykuya geçiyor ve sabah uyandığım zaman dinç ve enerjik kalkıyordum. Sonra ara verdim. Bir süre sonra tuhaflıklar olmaya başladı.

Mesela geçen gün hiç bir çalışma yapmadan yattığım halde tam uykuya dalacağım sırada bütün vücudumun kendiliğinden gevşemeye başladığını hissettim. Kendimi bu hale bıraktım ve engel olmaya çalışmadım. Sonra, sanki film seyrediyormuşum gibi bir olayı izlemeye başladım. Çok şaşırmış ve heyecanlanmıştım. Geçen günü buna benzer bir durum daha meydana geldi. Uyumadığım halde sanki rüya görüyormuşum gibi izlemeye başladım. Yine heyecanlandım fakat, aynı zamanda büyük bir huzur ve mutluluk hissi ile doluydum. Uyanık haldeyken rüya görmek mümkün mü? Bu yaşadıklarımın başka bir açıklaması var mı?

Anlattıklarınızdan sezgilerinizin harekete geçtiğini söylemek mümkün. Doğum haritanızda sezgilerinizin güçlü olduğu görülüyor. bir de bunun üzerine sezgilerinizi güçlendirmek için bir çalışma yapmışsınız. Pek tabii bu yeteneğiniz iyice uyanacak. Korku duymuyor olmanız çok iyi bir işaret. Ancak, konu hakkında bilgilerinizi arttırmanız gerekiyor. Böylece sezgi gücünüzü kontrol altına almayı başarabilirsiniz. Ayrıca, şu sıralar Kova Burcunda dolaşmakta olan Neptün, doğum haritanızdaki Ay'a iyi açı yapıyor ve sezgilerinizi daha da yükseltiyor. Bu nedenle aklınızdan geçen veya kafanıza takılan soruların cevaplarıyla tesadüfen karşılaşırsınız. Ve bundan tedirgin olmayın. Şuurluluğunuzu yükseltmeye ve olayları dikkatle izlemeye çalışın.

Çok korkuyorum

Büyük bir evde yaşıyoruz. benim odam ile annemlerin yatak odası arasında büyük bir hol ve uzun bir koridor var. Geceleri odama girmeye korkuyorum ve devamlı ışığı yanık bırakarak uyuyorum. Annem ışığı açık bırakmama kızıyor. Ona da bir şey söyliyemiyorum.

Doğum haritanızda Satürn'ün Güneş'e yaptığı sert açı korkularını açıklıyor. Ayrıca, diğer gökyüzü etkileri de senin çok duyarlı, hassasiyeti yüksek biri olmana neden oluyor. Ayrıca, şu anda bulunduğun yaş, kritik dönemde olduğunu gösteriyor. Yani tam geçiş dönemindesin. Bu yaş dönemi hassasiyetin en yüksek olduğu devredir. Ayrıca, dinlediğin korku hikayeleri ve izlediğin filmler, bilinçaltını etkiliyor ve şuur üstüne korku biçiminde yansıyor. Aşırı derecede korktuğun içinde büyük bir gerilim içine giriyor ve duyuların keskinleşiyor. Böylece çok hafif sesleri bile duyar hale geliyorsun ve korkuların daha da büyüyor. En iyisi annene korktuğunu çekinmeden söyle. O sana yardımcı olacaktır. Ayrıca, geceleri hissettiğin gerilimi azaltmak için keyifli romanlar okumanı tavsiye ediyorum. Böylece uykuya dalmadan önce sakinleşmiş olursun ve korkularını susturabilirsin. Ayrıca, bu dönemin geçici olduğunu da unutmamalısın.






 








Yazarın Tüm Yazıları