Yasemince

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Venüs İkizler'de flört ediyor

Venüs'ün İkizler burcunda dolaşmasıyla birlikte seyahatlerin aşk vaadettiği bir döneme girildiği söylenebilir.

Gökyüzünün bu konumu, seyahatlerin neşeli geçeceğini, ufak tefek sorunlar üzerinde durulmayacağını, kısaca hayatın keyfini çıkartmaya yönelik büyük bir istek duyulacağını işaret ediyor.

İnsan ilişkilerden büyük keyif alınacak ve sosyal faaliyetler giderek artacak. Bu devre içinde geniş bir çevreniz olabilir. İyi dostlar, neşeli arkadaşlar edinebilirsiniz. Çok hoş organisayonlar yapabilir, kısa mesafeli yolculuklar düzenleyip arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Tabii bu arada flört etmekten çok hoşlanacaksınız. Aynı zamanda birden fazla kişiden hoşlanmanız da mümkün. Ve bundan en fazla hoşlanacak olanlar tabii ki, başta İkizler tipleri olmak üzere, Kovalar ve Teraziler.

Özellikle İkizler, Mars'ın geriliminin üzerine Venüs'ün verdiği rahatlıkla gevşeyecekler. Kendilerini son derece keyifli ve mutlu hissedecek, böylece moral açıdan iyici yükselecekler. Tabii bu arada aşk hayatınız da renklenecek. Dikkat çekici ve esprili davranışlarla çevrenizin ilgisini üzerinize toplayabilir ve yeni aşk maceralarına balıklama dalabilirsiniz.

Gökyüzünün bu konumundan olumlu etkilenen Kovalar ise, bir süredir devam eden karamsar duygularından tamamen uzaklaşmış ve isteklerinin artmış olduğunun farkına varacaklar. Son derece keyifli yolculuklar yapabilir, aşk duygularınızı çevrenize yansıtabilirsiniz. Sevdiğinizle aranızda daha önce çıkmış olan sorunları çözümleyebilir, birlikte seyahate çıkabilirsiniz. Tatil programını yalnız yapanlar çıkacakları seyahatte aşık olabilecekleri kişiyle karşılaşabilirler.

Teraziler'in kafası karışık olmakla birlikte moral ve isteklerinin güçlü olduğu bir dönemde bulunuyorlar. Düşüncelerinizi paylaşmak yerine bu devre içinde duygularınızı paylaşmanızda yarar var. Sözleriniz yanlış anlaşılabilir fakat, olumlu ve güçlü duygularınızı çevrenize yansıtmayı başarabilir ve eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Gökyüzünün bu konumundan gerilim duyan Yaylar ise, biraz sabırsız, biraz karamsar ve biraz da müsrif olabilecekleri bir dönemde bulunuyorlar. Tabii bu arada size pek de uygun olmayan birine aşık olma ihtimaliniz de var. Geriliminizi sevdiğinize yansıtmamaya özen göstermeli, biraz anlayışlı ve sakin davranmaya gayret etmelisiniz.

Olumsuz etkilenen Başak ve Balıklar ise, bu devre içinde parasal sıkıntılar duyabilir, hesapta olmayan ödemelerle karşılaşabilirler. Moralinizi yüksek tutmak için gayret göstermeniz gerekiyor. Ayrıca, karamsar duygularınızı çevrenize ve özellikle sevdiğinize yansıtmamaya dikkat etmelisiniz. Bu dönem içinde duygularınızla değil, aklınızla davranmanız gerekiyor. Mantığınız ve dikkatinizin yüksek olduğunu belirtmekte yarar var.






 








Yazarın Tüm Yazıları