Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Merkür, yengeç burcunda

Bugünden itibaren Merkür Yengeç burcunda dolaşmaya başlıyor. Böylece Merkür'ün etkisi Yengeç burcunun özellikleriyle birleşmiş olacak. Denilebilir ki, bugünden itibaren ev, aile ve çocuklarla çok daha yoğun ilişkiler dönemi başlıyor.

Bu devre içinde evinizle ilgili yeni düzenlemeler içine girebilir, eşyaların yerini değiştirebilir, yeni eşyalar alabilir, dikkatinizin büyük bölümünü evinize yöneltebilirsiniz. Ayrıca, yakın akrabalarınız ve ailenizle sıkı, yoğun ve sıcak ilişkiler kurabilirsiniz.

Tabii bu devre içinde evinizde toplantılar düzenleyebilir, dostlarınızı ve akrabalarınızı evinize davet edebilirsiniz. Özellikle ev davetlerinin son derece hareketleneceği bir dönem olacağını söyleyebilirim.

Gökyüzünün bu konumundan en fazla etkilenecek olanlar elbette ki, Yengeçler... Sizin için bu dönem hızlı kararlar ve aile bireyleriyle sıkı ilişkiler kuracağınız bir devre olacak. Tabii sadece aile bireyleri değil, arkadaşlar ve yeni tanışacağınız kişilerle kuracağınız ilişkiler açısından da bu dönemin yoğun olacağı söylenebilir. Kısaca, sosyal ve kültürel faaliyetlerinizin artacağını, çeşitli fikirler geliştireceğinizi, yeni planlar yapacağınızı ve bütün bu zihinsel faaliyetler içinde pek çok ayrıntıyı unutacağınızı söylemek mümkün. Bunların dışında evinizle de her zaman olduğundan daha fazla ilgilenebilirsiniz.

Akrepler ve Balıklar da gökyüzünün bu konumundan son derece olumlu yönde etkilenecekler. Özellikle Balıklar, bu devre içinde daha önce arkadaş ve yakınlarıyla yaşadıkları anlaşmazlıkları sorunları çözümleyeceklerini belirtmekte yarar var. Bir türlü girişimde bulunamadığınız planlarınızı da bu devre içinde uygulamaya başlayabilirsiniz.

Gökyüzünün bu konumundan olumlu olarak ikinci dereceden etkilenen burçlar ise, Boğa ve Başaklar... Kararlı ve planlı davranabileceğiniz bu dönem içinde yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Bir süredir sıkıntıda bulunan Başaklar için sakin ve rahatlayabilecekleri bir döneme girdiklerini söylemek mümkün. Ayrıca, kardeş, çocuk ve akrabalarla ilgili sorunları da çözümlemeye başlayacaksınız.

Kritik konumda bulunan Oğlaklar ise, büyük bir gerilim içine girebilirler. Yaşlı akrabalar ve kardeşlerinin sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirler. İsteklerinizi ifade ederken yanlış anlamalar olabilir. Söylemek istediklerinizi tam olarak anlatamayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkların üzerine gitmekten kaçınmanız gerekiyor. Tabii bu devre içinde karar vermek ve harekete geçmek açısından da bazı sıkıntılar duymanız mümkün. Bütün bunların yaratacağı gerilim sonucunda dalgın, dikkatsiz ve sabırsız olabilirsiniz. Hızlı düşünebileceğiniz halde düşüncelerinizi bir tek noktaya odaklamanız zor olabilir. Bu nedenle yapacağınız anlaşmalarda dikkatinizi yükseltmeniz ve tam olarak ne istenildiğini anlamanız gerekiyor.

Gökyüzünün bu konumundan olumsuz etkilenenler ise, Koç ve Teraziler. Dikkat eksikliğinden kaynaklanabilecek iletişim sorunlarıyla karşılaşmanız mümkün. Kararsızlıklar ve yanlış anlamalar yüzünden sıkıntı ve gerilim hissedebilir, tartışmacı bir tavır içine girebilirsiniz.






 








Yazarın Tüm Yazıları