Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Merak ettikleriniz

RUMUZ: Öfke dolu

Daima gergin dolaşan ve en küçük olaylarda bile öfke patlamaları yaşayan biri olduğunuzu belirtiyorsunuz. Bu durumdan çok rahatsız olduğunuzu fakat, bir türlü kurtulamadığınızı yazıyorsunuz. Doğum anında Güneş ve Ay'ınız Mars ve Pluton'dan etkileniyor. Ayrıca, Merkür'de bu etkilerden nasibini almış. Size hem zeka veriyor hem de yüksek potansiyelli bir enerji. Ancak, anlattıklarınızdan sizin bu enerjiyi kullanamadığınız anlaşılıyor. Öncelikle bilgiye ihtiyacınız var. Böylece düşüncelerinizi ve duygularınızı yöneterek sahip olduğunuz enerjiyi akıtabilirsiniz. Sportif faaliyetler ve seyahatler sizi rahatlatacaktır. Ayrıca, bir psikologdan yardım alabilirsiniz. Olaylara hangi açıdan baktığınız çok önemli. Daha ılımlı ve pozitif olmanız mümkün. Böylesine bir gerilimle sürekli yaşamak çok zor. Sizi hasta eder. Anlattığınız çeşitli hastalıkların ortaya çıkmasının nedeni de bu.

SİNEM

Doğum yerlerinizi bildirmediğiniz için yükselen burcunuzu hesaplayamıyorum. Yükselen burcunuzu tesbit edemediğim için de sorduğunuz kişiyle aranızdaki uyumluluğun tesbitini çok kabaca yapıyorum. Doğum anındaki Güneş'leriniz birbirine iyi açı yaptığı için aranızda iyi bir iletişim olur. Ayrıca sizin Mars'ınızla onun Venüs'ü iyi açı yapıyor. Bu demektir ki, aranızda aşk olur. Endişelerden ve kötü düşüncelerden uzak durmayı öğrenmelisiniz. Şu sıralarda Mars ve Merkür etkisi yüzünden gerilim içine girebilir, kuruntu ve endişeler duyabilirsiniz. Ancak, bütün bunların geçici olduğunu unutmayın ve vermiş olduğunuz sözleri sürdürmeye devam edin. Sürpriz bir biçimde evlenebilirsiniz ve evliliğiniz de uyumlu ve hoş olacaktır. Olumsuz duygu ve düşüncelerden uzak durmalısınız.

RUMUZ: Aşk acısı

Aşk hali insanı tıpkı anlattığınız gibi çok yoğun duygular içine sürükler. Acı yaratan düşünceler ve kaybetme endişeleri içine girerek yaşadığınız bu çok hoş ilişkiyi berbat etmekten kaçınmalısınız. Aslında pek az insanın yakalayabileceği türden olağanüstü bir deneyim yaşıyorsunuz. Kıskançlık ve karamsar düşünceler içine girerek, onun üzerinde baskı yaratmaktan kaçınmalısınız. Üstelik bu duygularınızın yaratacağı baskının fazlasını kendi üzerinizde oluşturduğunuzun da farkına varmalısınız. Kendinizi yaşadığınız tecrübeye bırakın ve anlattığınız duyguları tam olarak algılamaya çalışın. Böylece inanılmaz bilgiler ve müthiş bir enerjiyle dolduğunuzu anlayacaksınız.

GERÇEKLEŞEN RÜYALAR

Çocukluğunuzsdan itibaren gördüğünüz bütün rüyaların gerçekleştiğini yazıyor ve bundan korktuğunuzu belirtiyorsunuz. Doğum anında Neptün ve Satürn'ün güçlü etkileri altında doğmuşsunuz. Son derece duyarlı bir yapıya sahipsiniz. Ancak, rüyalarınızda kendinizin dışında pek çok kişiyi görmeniz ve hatta az tanıdığınız kişileri bile görüp sonra da onlarla ilgili aldığınız haberlerde tıpkı rüyanızda olduğu gibi durumlar yaşadıklarını öğreniyor olmak sizi rahatsız etmemeli. Aslında pek az kişinin sahip olduğu bir yetenek olarak bunu düşünmeli ve bilginizi arttırmaya çalışmalısınız. Böylece korkularınız da azalır.






 








Yazarın Tüm Yazıları