Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Ay Venüs Uranüs ve Neptün

Ay, iki buçuk günde bir burç değiştirdiği için bir ay boyunca zodyağın bütün burçlarına en az bir kez uğrar. Bugün de kova burcunda dolaşıyor.

Öncelikle Neptün ile kavuşum yaptı. Sonra sabah saatlerinde Uranüs, öğlen saatlerinde ise, Venüs ile birleşecek.

Ay'ın Neptün ile birleşen enerjisi hayallerin yoğunlaşmasına neden olur. Böylece zengin ve renkli rüyalar görebilirsiniz. Hayal gücünü harekete geçirdiği için sanata yönelik yaratıcı faaliyetler ortaya çıkacaktır. Üstelik bu etki kova burcunda meydana geldiğinden yaratıcılığın son derece farklı, egzantrik boyutlar kazanması mümkün. Tabii hayallerin kuruntulara dönüşüp olmayacak endişeler içine girilmesine sebep olabileceği gibi, yanılgı ve kayıplara neden olması da beklenebilir. Bu yüzden endişe ve şüphelerinizin doğru olup olmadığını araştırmalı, ilişkilerinizde tedbirli davranmalısınız.

Ay-Uranüs etkileşimi ise, özellikle seyahatlerde meydana gelebilecek ani olayları haber vermektedir. Tabii duyguların son derece yükseleceği bu anlarda duygusal patlamalar yaşanması da mümkün. Birden bire kararlarınızı değiştirebilir, ani kararlar alarak herkesi şaşırtabilirsiniz. Ay-Uranüs birleşimi esnasında meydana gelen olaylar son derece şaşırtıcı ve inanılmaz gibi gözükebilir. Önceden tasarlanmayan değişiklikler yapılabilir ve çılgınca görünen kararlar alınabilir. Bu sırada sezgiler en üst noktaya çıkacak ve çevrenizde olup bitenlerin ve etrafınızda bulunan insanların neler bekleyip neler istediğini tuhaf bir şekilde anlayacaksınız. Ay-Uranüs kavuşumu, kişinin bilinçaltını kuvvetle harekete geçirir ve anlaşılmaz davranışlara neden olur. Son derece özgür ve yaratıcı bir kişilik ortaya koyabilmeye yardımcı olacaktır. Ancak, çok çabuk parlayıp son derece alıngan bir tavır sergilemek de mümkün. Tabii bunun sonucunda önceden hesaba katılmamış olan durumlar ortaya çıkabilir ve sonradan pişmanlık duyulabilecek davranışlar sergilenebilir. Neyse ki, Ay hızlı hareket ediyor ve etkisi ancak bir kaç saat sürüyor.

Öğle saatleri ve sonrasında ise, Ay, Venüs'e yaklaşmaya başlıyor. Ay-Venüs kavuşumu ise, son derece güzel. Kişinin hem kendisini hem de etrafında bulunanları iyi ve hoş bulmasına yardımcı olacaktır. Böylece iyimser, nazik, anlayışlı ve iyi bir ifade yeteneği verecektir. Özellikle sanatsal faaliyetlerde bulunup sergiler gezilebilir, davet ve toplantılarda keyifli vakit geçirilebilir. Üstelik Ay-Venüs birleşimi karşı cinsle ilişkiler açısından son derece olumlu bir konumdur. Ay-Venüs birleşimi sırasında tanıştığınız kişiyle aranızda başlayan ilişkinin sevgi dolu olabileceği söylenebilir. Aşık olabileceğiniz kişiyle karşılaşmak için çok uygun bir zaman. Belki güzel ya da yakışıklı olmayabilirsiniz. Fakat, kesinlikle son derece sevimli, sıcak kanlı ve etkileyici olacağınız söylenebilir. Ay-Venüs kavuşumu, çevrenizin dikkatini üzerinize çekebilmenize ve hayranlık duyulmasına neden olur.

Gökyüzünün bu konumundan en fazla etkilenecek olanlar, elbetteki Kovalar. Neptün etkisini en fazla hissedecek olanlar, 21-26 Ocak günleri arasında doğmuş olanlar. Uranüs ise, 26 Ocak-6 Şubat günleri arasında doğmuş olanları etkileyecek. Ay-Venüs kavuşumu ise, 3-12 Şubat günleri arasında doğmuş olanları en fazla etkileyecek.

İkizler ve Teraziler de gökyüzünden olumlu enerjilerin kendilerine aktığını hissedecekler.

Aslanlar bütün bu enerjilerden güçlü bir biçimde etkilenecekler. Ancak, nasıl kullanacakları tamamen kendi istek ve beklentileri doğrultusunda olacak. Güçlü hedefleri ve kuvvetli istekleri olanlar bu enerjileri yapıcı biçimde kullanmayı başarabilir ve büyük çıkışlar yapabilirler.

Boğa ve Akrepler için de benzer şeyleri söylemek mümkün. Yani karamsar ve olumsuz duygular yerine olumlu istekler içine girerek moralinizi yükseltmeyi başarabilirseniz, gökyüzünün bu güçlü enerjilerini istekleriniz doğrultusunda kullanmayı başarabilirsiniz. Yoksa, karamsarlığınız arttıkça yaşayacağınız tecrübeler de zorlaşacaktır, diyorum, Yasemin'ce.






 








Yazarın Tüm Yazıları