Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Venüs ve Mars burç değiştiriyor

Bugünden itibaren Venüs ve Mars burç değiştiriyorlar. Bir süredir oğlak burcunda dolaşmakta olan Venüs kova burcuna giriyor. Mars ise balık burcundaki hızlı geçişini tamamlayıp koç burcunda yolculuğuna devam edecek.

Öncelikle Venüs'ü inceleyelim. Venüs'ün kova burcunda pek memnun olduğunu söyleyemeyeceğim. Fakat, bu konumda zayıf olduğu da söylenemez. Sadece aşk açısından çok daha özgür bir anlayışın ortaya çıkacağını söylemek mümkün.

Evet, özellikle kova burcu mensuplarının etkileneceğini bu devre içinde duyguların kararlı ve alışılmışın dışında bir sevgi anlayışına sahip olmaya neden olacak. Böylece hayallerin ve isteklerin gerçekleşmesi mümkün olabilecek.

Aşk açısından bu konum, son derece dürüst yaklaşımlar ve duyguların açıkça ifade edilebilmesini sağlayacak. Fakat, aynı zamanda beklenmedik değişimler ve alışılmışın dışında hatta garipsenebilecek ilişkilere de neden olabilecek.

Venüs'ün bu konumu aynı zamanda felsefi ve entelektüel faaliyetlerin artmasına neden olabilir. Tabii bu arada dostlukların artacağı ve ilginç grupların içine girip farklı kişilerle tanışmak da mümkün.

Mars ise, yönettiği koç burcunda dolaşmaya başlıyor. Yani son derece güçlü olduğu bir konum içine giriyor. Enerji ve isteklerin artacağı bu devre içinde yorulmadan çalışabilir, hareketli ortamlarda bulunmaktan büyük keyifler alınabilir.

İhtirazs ve mücadelelerin güçlü bir biçimde ortaya konabilmesine yardımcı olacak olan Mars, aynı zamanda bağımsız duygular ve ‘‘Ben bilirim’’ diyen bir tavrın sergilenmesine de neden olacak.

Hem fiziksel güç hem de güçlü arzular veren Mars'ın Venüs'le iyi bir etkileşim içinde bulunduğunu unutmamak gerek. Yani kova burcuna giren Venüs ile koç burcuna giren Mars şu anda birbirleriyle 60 derecelik bir açı oluşturuyorlar. Bu demektir ki, Venüs'ün özellikleri Mars'tan akan enerjiyle daha da yükselecek ve coşku dolu, heyecan verici aşk serüvenlerine atılmaya hazır hale getirecek.

Mars'ın konumu büyük bir cesaret ve güçlü bir dinamizm verecek ve ilişkilerinizin yoğunlaşmasına neden olacak. Tabii bu arada kova ve koç burcunun özelliklerini de gözden kaçırmamak gerek.

Böylece sınırsız arzuların harekete geçeceği, bir türlü hamle yapamadığınız ilişkilerinizde yeni ataklar yapabileceğinizi ve içinizden yükselen arzulara ulaşmak için engel tanımayacağınızı söylemek mümkün.

Gökyüzünün bu konumundan en fazla etkilenecek olanlar en başta kova ve koçlar. Ancak, bütün ateş ve hava grubuna giren burçların güçlü bir biçimde bugünden itibaren etkilenmeye başlayacaklarını söylemeliyim.

Evet, hem aşk hem de iş alanında yeni atılımlar yapmak ve başarılı girişimlerde bulunmak için uygun bir dönem başlıyor. Aynı zamanda sağlık açısından da çok olumlu etkiler almaya başlayacaksınız.

Sağlık sorunu olanlar bugünden itibaren kendilerini daha güçlü hissetmeye başlayacak ve hastalıklarının hafiflemeye başladığını hissedecekler. Aynı zamanda moralinizin giderek yükseldiğini, olaylardan çok fazla etkilenmeyeceğinizi de söylemek mümkün.

Sürecek






 








Yazarın Tüm Yazıları