Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Balık burcunun etkilediği burçlar

Gezegenlerin balık burcunda yığılmasından olumlu ve olumsuz bir çok burç etkileniyor. Olumlu etkilenen burçların başında Yengeç ve Akrep'ler geliyor. İkinci derecede ise, Boğa ve Oğlak'lar olumlu yönde etkilenecekler.

Yengeç'ler her ne kadar Satürn'den sert etkiler almaya devam ediyor olsalar bile, balık burcundan akan olumlu enerjilerin etkisiyle baskı ve karamsar duygulardan sıyrılabilecekler. Böylece, Satürn'ün baskılarından da kurtulabilir ve başarılı atılımlar yapabilirler. Hem aşk hem de iş açısından sizin için olumlu gelişmeler başlıyor. Şimdiye kadar sıkıntı veren engellerin üstesinden gelebilecek enerjiye sahip olacak ve yeni fırsatlarla karşılaşmaya başlayacaksınız. Yalnız olanların evlilik arzuları yükselecek, çocuk sahibi olmak isteyenler ise bu isteklerine kavuşabilecekler.

Akrep'ler ise, Uranüs'ün güçlü etkisini balık burcundan akan enerjiyle yumuşatabilir ve olumsuz duygulardan tamamen sıyrılabilirler. Çok daha büyük bir istek ve olumlu beklentiler içine girerek hem duygusal yaşantılarını dengeleyebilir, zihinsel karışıklıktan tamamen kurtulabilirler. Geleceğe yönelik umutlarını yükseltmek için uygun bir dönem. Güçlü hedefler belirleyebilir, olumlu beklentiler içine girerek amaçlarına ulaşabilirler.

Oğlak'lar, tıpkı Yengeç'ler gibi Satürn'ün sert etkisi altında bulunuyorlar. Ancak, sizin için de bu dönem her türlü sıkıntıların biteceği, yeni atılımlarda bulunabileceğiniz bir dönem olacak. Hem parasal açıdan hem de aşk açısından üzerinizdeki sıkıntıların hafiflediğini, çok daha kararlı ve olumlu olduğunuzu hissedeceksiniz. Yeni iş girişimlerinde bulunabilir, ortaklıklar kurabilir, yatırımlarda bulunabilirsiniz. Evlenmeyi arzu edenler bu devre içinde evlenebilir veya çocuk sahibi olabilirler.

Boğa'lar son derece ilginç bir dönemde bulunuyorlar. Uranüs'ün etkisi, içinizde büyük değişiklikleristekler uyandırırken, balık burcundan akan yumuşak enerjiler ise, sakinleşmenize yardımcı olacak. Uzaklara yatırımlar yapmak için büyük istekler duyabilir, değiştirmek istediğiniz ne varsa, bunları sağlıklı ve kararlı bir tavır içinde değiştirebilirsiniz. Parasal konulara yönelik dikkat ve duygularınız giderek yükseliyor. Son derece başarılı çalışmalar yapabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

Kritik konumda bulunan Başak'lar ise, beklenmedik yoğun duygular içine girecekler. Çok büyük beklentiler içine girebilir, hem fiziksel hem de duygusal açıdan kendinizi zorlayabilirsiniz. Şüphe ve endişelerinizin yaratacağı gerilimi sevdiğinize yansıtabilir, hem iş hem de aşk açısından kararsız ve gergin bir tutum sergileyebilirsiniz. Bu devre içinde olayları izlemeye ve kendinizi fazla yormamaya özen gösterin. Yanlış anlamalar, yanlış anlaşılmalar, evrak ve faturalarda sorunlar, iletişim bozuklukları ortaya çıkabilir. Organizasyonlarda terslikler olabilir. Sakin davranmalı ve olayların üzerine gitmekten kaçınmalısınız. Bu dönemi böylece çok daha hafif atlatabilirsiniz.

Balık burcundan sert etkiler alan İkizler ve Yay'lar, ilişkilerine en fazla dikkat etmeleri gereken bir döneme giriyorlar. sosyal faaliyetleriniz artacak. Fakat, iletişim kopuklukları ve yanlış anlamalar yüzünden sorunlar çıkabilir. Dostlarınızı ve düşmanlarınızı dikkatle ayırd etmeniz ve olayları fazla büyütmekten kaçınmanız gerekiyor. Biraz sakar ve dikkatsiz davranabilirsiniz. Kırıcı ve iğneleyici davranışlarda bulunmaktan kaçınmalısınız.






 








Yazarın Tüm Yazıları