Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Balık burcu dönemi

Balık burcunun en parlak dönemi başlamış bulunuyor. Neden böyle söylüyorum? Çünkü, şu anda o kadar çok ve güçlü etkiler balık burcuna akıyor ki, bunun sonucunda doğal olarak balık burcu bütün özelliklerini açığa çıkaracak ve pırıl pırıl parlayacak.

Evet, Güneş perşembe günü balık burcuna girmiş bulunuyor. Cumartesi günü ise, Merkür balık burcuna girdi. Bir süredir Mars ve Jüpiter balık burcundaki seyahatlerine devam ediyorlar. Zaten Jüpiter bütün yıl boyunca balık burcunda dolaşacak ve balığın özelliklerini besleyecek.

İşte böylesine güçlü enerjilerle beslenen balık burcunun bütün etkilerini açığa çıkarmasından daha tabii ne olabilir?

Balıklar bu devre içinde atağa kalkabilir, içlerinden yükselen büyük enerjinin farkına varabilir ve isteklerini gerçekleştirmek için, yüksek potansiyelli enerjileri kullanabilirler.

Güneş üzerinizde parlarken belki Merkür'ün ışıltısını biraz söndürebilir. Fakat, bunun hiç önemi yok. Çünkü, Mars ve Jüpiter'in birlikte gönderdiği enerji Güneş'in daha da parlamasına neden olurken aynı zamanda Merkür'ün ışıldamasına da yardımcı olacaklar.

Bu devre özellikle balık burcunun ilk derecelerinde doğanlar üzerinde çok güçlü bir biçimde etkili olacak. 19 Şubat-4 Mart günleri arasında doğmuş olan Balık'lar şimdiye kadar yaşamadıkları bir yoğunluk içine girecek ve son derece farklı bir anlayışa ulaşacaklar.

Bu dönem içinde olabildiğince uyanık olmaya, hem kendinizin hem de çevrenizin farkına varmaya gayret göstermelisiniz. İçinizden yükselen duyguların kuvvetle dalgalanması yüzünden duygusal iniş çıkışlar yaşayabilir, aklınızla değerlendirmeler yapmak yerine duygusal davranışlarda bulunabilirsiniz.

Böyle bir durumda aklınızı tamamen bir kenara koymak yerine duygularınızla aklınızı birleştirmeye gayret etmelisiniz. Özellikle bugüne kadar yaptıklarınızı sorgulamanız ve hayatınıza yeni bir yön vermeyi isteyebilirsiniz.

Tabii ki, yaşantınızla ilgili yapacağınız değişikler, olduğunuz yerde saymaktan iyidir. Ancak, bu değişikliklerin yapıcı ve olumlu yönde olması yani, gelişmelerin hızlanması istenilen durumdur. Yoksa, karamsar duygulara kapılmak ve kendinizi başarısız ve önemsiz hissetmek sonucunda bunalıma girerek yapacağınız değişiklikler hayatınızı daha da zorlaştırmaktan öteye götürmez.

Bu nedenle geleceğe yönelik akılcı ve gerçekçi hedefler belirleyin ve bunlara ulaşabileceğinize yürekten inanın. Çünkü, şu sıralarda size akan bu güçlü enerjiler, isteklerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olacaklardı. Olumlu ve kararlı bir tavır içinde hedeflerinizin peşinden koşarsanız, bu yıl büyük başarılar elde edebilir, yaşantınızda ciddi ve istenilen değişiklikleri yapabilirsiniz.

Evlilik arzularınız yükselebilir ve sevdiğiniz kişiyle evlenebilirsiniz. Evli olanlar ise, çocuk sahibi olabilirler. Ortaklık kurmak istiyorsanız, karşınıza doğru fırsatlar çıkacak. Tabii bunları endişeler ve karamsar duygularla kendinizden uzaklaştırabileceğiniz gibi tedbirli bir kararla başarılı ortaklıklar kurabilirsiniz.

Yatırıma yönelik yapacağınız çalışmaların başında emlak ve toprağa yönelik faaliyetler geliyor. Ancak, deniz ürünleri ve suya yönelik girişimlerde bulunmanız da mümkün. Kısaca, olumsuz ve karamsar duygulardan uzak durmayı başarırsanız, son derece verimli ve üretken bir dönem geçirmeniz mümkün olabilir.

(Sürecek)






 








Yazarın Tüm Yazıları