Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

1998 yılında oğlak burcu

Geçen yıl hissettiğiniz sıkıntılar ve baskılar geride kal­yor. Satürn, burcunuzu etkilemeye devam edecek fakat, bu etkiler geçen yıldan daha farklı olacak. Herşeyden önce size mücadele gücü verecek. Böylece olumlu ve kararlı istekler içine girecek ve bu istekleri gerçekleştirebilmek için kolları sıvayacaksınız.

Satürn, bu yıl kararlı ve disiplinli çalışmalar yapabilmenize yardımcı olmanın yanısıra zorlukların üstesinden gelebilme gücünü de verecek. Her türlü zor koşuldan başarıyla çıkacak ve uzun vadeli projeleri başlatacaksınız.

Yavaş fakat, son derece sistemli çalışabilir, yeni yatırımlarda yapabilir, ortaklık ve benzeri girişimlerde bulunabilirsiniz.

Bu yıl Jüpiter balık burcunda olumlu etkiler gönderecek. Böylece çalışmalarınızın verimini arttıracak. Gelişmeler ağır olsa bile sonuç verimli ve başarılı olacak. Tabii bu verimliliğin ortaya çıkması tamamen sizin elinizde.

Satürn'ün zorlayıcı etkilerine kapılacak olursanız, karamsar duygularla birlikte isteksizlik ve sıkıntılı durumlar içine girersiniz. Halbuki, Satürn aynı zamanda size disiplinli çalışabilme yeteneğini de veriyor. Belki biraz koşullarınızın sert olmasına neden olabilir. Ancak, bir Ğlak olarak siz, bu sert koşulların üstesinden gelebilir ve olayları kendi lehinize çevirmeyi başarabilirsiniz. Yani sabırlı ve kararlı çalışmalarınızı sürdürerek sonuçta karlı çıkabilirsiniz.

Bu yıl evlilik arzularınız artacak. Çocuk sahibi olmak isteyenler arzularına kavuşabilirler.

Kötü giden bazı durumlar beklemediğiniz bir biçimde gelişecek ve çok olumlu bir yön kazanacak. Sanki ilahi güçlerin sizi desteklediği duygusuna kapılabileceğiniz çok hoş fırsatlarla karşılaşacaksınız. bunları değerlendirebilir, büyük bir istekle yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Haziran'ın ikinci yarısı kendinizi olayların akışına bırakabilirsiniz. Temmuz ve ağustos ayları isteklerinizin en fazla yükseleceği zaman. yalnız bu devre içinde tedbirli davranmanız gerekiyor. Çünkü, içinizde duyduğunuz güçlü ve büyük istekler sizin üzerinizde gerilim yaratabilir. Bu devre sabırsız ve heyecanlı olabilirsiniz. Tabii bunun sonucunda hata yapmanız ve olmayacak işlere kalkışmanız mümkün. Hem aşk hem de iş açısından... Aşk arzularınızın kabaracağı, yıldırım aşkları yaşayabileceğiniz ve yanlış kişilere aşık olabileceğiniz bir dönem. 1998 yılında en fazla tedbirli olmanız gereken bir devre olduğunu hatırlayarak hareket etmenizde yarar var.

Eylül ve ekim aylarında ise, çok daha rahat ve sakin olacaksınız. Önceden başlattığınız ve bir türlü sonuçlandıramadığınız girişimlerinizin üzerine gidebilir, çalışmalarınızı kararlı bir biçimde başlatabilirsiniz.

Evlilik, ortaklık, yeni atılımlar açısından eylül, ekim ayları çok uygun bir dönem. Ayrıca, aile bireyleriyle aranızdaki ilişkileri güçlendirebilir, yeni arkadaşlar ve dostlar edinebilir ve onların büyük ölçüde desteğini alabilirsiniz.

1998 yılı, eskimiş herşeyden kurtulabileceğiniz, hem hayatınızı hem de sahip olduklarınızı yenileyebileceğiniz bir yıl olacak.






 








Yazarın Tüm Yazıları