Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

1998 yılında yaylar

Bu yıl sizin için ilginç gelişmelerle dolu olacak. Pluton bu yıl da Yay Burcundaki yolculuğuna devam ediyor. İlk 8 derecesindeki hareketi tabii ki, Yay Burcunun ilk derecelerinde doğanları en fazla etkiliyor. Yani 22 Kasım-2 Aralık günleri arasında doğmuş olanları. Ve sizin için köklü değişimler bu yıl da sürecek. Üstelik Uranüs, Kova Burcunun 12 derecesine kadar ilerleyecek ve tabii sizin burcunuza güçlü etkiler gönderecek.

22 Kasım-2 Aralık günleri arasında doğmuş olanlar bu yıl son derece hareketli, alışılmadık ve sürpriz olaylarla karşılaşacaklar. Yaşantınızda ani değişiklikler yapabilir, evlilikler, ayrılıklar, bambaşka ortamlarda yaşamaya karar vermeniz, bulunduğunuz koşulları tamamen değiştirmeniz bile mümkün. Şubat ayında sizin için her şeyin hızlanabileceği söylenebilir.

Aralık doğumlu Yay'lar ise Jüpiter'in güçlü etkisi ile yaşantılarını ve bugüne kadar olan hayatlarını sorgulamaya başlayabilirler. Çok daha farklı beklentiler içine girecek ve güçlü atılımlar yapacaksınız.

Jüpiter burcunuza sert etkiler gönderecek. Ancak, Jüpiter olumlu etkilere sahip bir enerji olduğu için sert açısı bile genel olarak olumlu etkiler yaratır.

Bir yıl sürecek Jüpiter enerjisini istediğiniz gibi kullanmanız mümkün. Bazı karışıklıklar olsa bile bunların üstesinden gelebilir ve hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Yeter ki, sizin güçlü hedefleriniz olsun.

Yüreğinizin derinliklerinden isteyeceğiniz kuvvetli beklentilerin gerçekleşmesi için Jüpiter'in enerjisini kullanabilirsiniz.

Jüpiter, kendinizi ve yaşantınızı sorgulamanıza yardımcı olacak. Fakat, bu sorgulama esnasında hayatınızın bazı bölümlerine takılıp kalmamaya özen göstermelisiniz. Çünkü, duygusal bir yoğunlaşma içine girip yaşantınızda istemediğiniz durumları gereğinden fazla büyütebilirsiniz. Tabii bunun sonucu olarak duygusal dengeniz bozulabilir. Buna bağlı olarak da karamsar duygular içine girip isteklerinizden ve hedeflerinizden uzaklaşırsınız.

Kendinizi hiçbir şekilde böylesi karamsar duygular içine sokmayın. Güçlü ve olumlu duygular içinde geleceğe yönelik hedeflerinize dikkatinizi yöneltin. Böylece Jüpiter'in enerjisini yapıcı yönde kullanabilir ve sorgulamalarınızı hedefinize ulaşabilme doğrultusunda yapabilirsiniz.

1998 yılında beklenmedik bir biçimde evlenebilirsiniz. Aşık olabilir ve hayata başka bir açıdan bakmayı başarabilirsiniz. Çok daha şuurlu ve bilinçli olabileceğiniz bir yıl geçireceksiniz.

Başarılı yatırımlar yapabilir, fırsatların ayağınıza kadar geldiğini görebilirsiniz. Tabii bunları görebilmek için karamsar duygulardan uzak durmanız şart.

Seyahat arzularınızı hiç beklenmedik bir şekilde gerçekleştireceksiniz. Belki de size umutsuz görünen bir anda aniden çıkan bir fırsat sonucu uzun seyahatler yapabilirsiniz. Üstelik bu yolculuklarınızdan karlı ve başarılı dönmeniz mümkün. Tabii bu arada gittiğiniz yerleri çok beğenip temelli oralara yerleşmeyi de düşünebilirsiniz.

Mistik ve felsefi çalışmalar açısından da 1998 yılı son derece yoğun geçecek. Gurup çalışmaları yapabileceğiniz gibi tek başınıza ferdi çalışmalar yapabilir ve çok farklı sonuçlara ulaşabilirsiniz.






 








Yazarın Tüm Yazıları