Yasemin Boran: Venüs Yengeç Burcu'nda (2)

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Bu yazı aslında Salı gününün yazısı. Fakat, ne yazık ki, bu yazı bilgisayar aracılığı ile gönderilirken yok oldu. Yani teknoloji kurbanı oldu. Ama olsun. Teknolojiyi yine de seviyorum ve yazıya devam ediyorum.

Akrep'ler, enerjik, kararlı ve anlayışlı olacaklar. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkilerin yoğunlaşması ve sıcak olması, kendinizi güçlü ve iyi hissetmenize neden olacak. Tabii kendinize olan güveniniz arttığı için iş hayatınızdaki başarı oranınız da yükselecek.

Balık’lar ise, bir süredir hissettikleri karamsar duygulardan tamamen kurtuluyorlar. Hayata ve olaylara çok daha olumlu ve sıcak duygularla bakabilir, sorun olarak değerlendirdiğiniz konuları çözümlemeye başlayabilirsiniz. Parasal sıkıntılarınız da giderek azalmaya başlayacak. Harekete geçmek istediğiniz halde bir türlü başlayamadığınız ne varsa gündeme getirebilir ve girişimlerde bulunmaya başlayabilirsiniz.

Oğlak'lar, Venüs'ün etkisini kullanırken dikkatli olmalılar. Güçlü istekler ve beklentiler içinde bulunarak harekete geçerseniz, Venüs'ü olumlu yönde kullanacaksınız. Olaylardan kolay etkilenip pes edebilir ve geri çekilebilirsiniz. Tabii o zaman da karamsar duygular içine girerek Venüs'ün olumsuz enerjisini çekersiniz. Halbuki bu enerjiyi olumlu kullanmanız mümkün.

Koç ve Terazi'ler bu devre içinde biraz karışık ve yoğun bir çalışma temposu içine girecekler. Duygularınız sürekli hareket halinde olabilir ve olaylardan kolay etkilenebilirsiniz. Tabii bunun sonucunda duygularınızı sevdiğinize yansıtacaksınız. Venüs size aşk açısından zorlayıcı etkiler verebilir.

Yazarın Tüm Yazıları