Yasemin Boran: Venüs Yengeç Burcu’nda Yengeç'lerin zamanı

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Bugünden itibaren Güneş Yengeç Burcu'nda parlamaya başlıyor. Böylece Yengeç'lerin zamanı da başlamış oluyor.

Uzun süredir Merkür Yengeç'de dolaşıyordu. Ardından Mars ve sonra Venüs'ün de Yengeç Burcu'na girmesiyle birlikte Yengeç Burcu'nun özellikleri güçlü biçimde açığa çıkmaya başlamıştı.

Şimdi, Yengeç özelliklerini tam olarak izleyebileceğiz. Yani ev ve evle ilgili işler, koruyan, zarif ve romantik ilişkiler...

Danstan spora, şiirden müziğe hemen her alanda keyifli ve sosyal faaliyetlerin hareketlendiği bir dönem.

Tabii yarından itibaren Merkür'ün geri gitmeye başlayacağını unutmayalım. Bu durum, organizasyonlar, haberleşmeler, evraklar ve faturalar konusunda ağır ilerlemeler veya gecikmelere neden olabilir. Fakat, yine de Venüs ve Mars'ın etkisiyle başarılı ilişkiler kurabilirsiniz. Sadece kuruntular konusunda tedbirli davranmak gerekiyor.

Düşündüklerinizin doğruluğunu araştırmadan harekete geçmeyin. Ayrıca derin düşüncelere dalarak gerçeklerden uzaklaşmayın. Fakat, bunun dışında hem parasal, hem de sosyal açıdan verimli çalışmalar yapabilir, önceden başlattığınız konuları keyifle sürdürebilirsiniz.

Yengeçler arkadaş ve kardeş ilişkilerinde sorunları çözmeye çalışırken zihinsel gerilim duyabilirler. Gökyüzünün bu konumundan sert etki alan Koç, Terazi ve Oğlak'lar da sabırlı ve tedbirli davranmaları gereken bir döneme girmiş bulunuyorlar. Özellikle ilişkiler ve harcamalar konusunda tedbirli davranmalısınız.

Yazarın Tüm Yazıları