Yasemin Boran: Sosyalliğin diğer adı İkizler

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Yemek yemek, su içmek bir insan için ne kadar doğal bir ihtiyaçsa, bir İkizler için de insanlarla birlikte olmak tıpkı bunun gibi bir ihtiyaçtır.

Kalabalık grupların arasında olmak, çeşitli aktivitelerde bulunmak, organizasyonlar yapmak İkizler tipleri için neredeyse yaşamakla eş anlamlıdır. Bu nedenle de her türlü sosyal aktivitenin içinde mutlaka olmaları gereken yerlerini alır ve canla başla uğraşırlar. Tabii bu uğraşlarını ne kadar sürdüreceklerini anlamak için yıldız haritalarını incelemek gerekir. Çünkü, genel olarak bir yerde çok uzun süre kalmaktan sıkılırlar.

Farklı ve daha önce bilmedikleri yeni uğraşların içine dalmak için bulundukları yeri, çalışmalarını veya grubu fazla düşünmeden bırakabilirler. Ve bu davranışlarından dolayı onlara kimse kızamaz. Çünkü, öylesine doğal ve olması gereken bir durummuş gibi size yansıtırlar ki, siz onun bu yeni girişimini bütün kalbinizle desteklersiniz.

Zaten bir İkizler insanına kızabilmek mümkün değildir. Hatta ne yaparsa yapsın... Önce kızsanız bile onu gördüğünüz anda sizi öyle bir yumuşatır ve ikna eder ki... Neredeyse ona hak vermeye başlarsınız. Başlarsınız ne demek? Kesinlikle hak verirsiniz.

Son derece yumuşak, sıcak ve esprilidir. Kıvrak zekasıyla sizin nabzınıza göre nasıl şerbet vereceğini iyi bilir. Kısaca ne yaparsa yapsın ona düşman olmak mümkün değildir.

Havanın bu sevimli çocukları hemen her şeyi merak eder ve son derece hızlı bir biçimde her türlü kalabalığın tam ortasına dalar ve öğrenilecek ne varsa kısa sürede öğrenirler. Fakat, hiçbir şeyi derinlemesine öğrenmek için bir çaba göstermezler. (Tabii doğum anında farklı bir etki almıyorlarsa...)

Yazarın Tüm Yazıları