Yasemin Boran: Merkür Yengeç’te dolaşıyor

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

İkizler burcunda dolaşmakta olan Merkür dün Yengeç Burcu'na girdi. Böylece oradan oraya koşuşturmalar dönemi bitmiş oluyor. Şimdi evinizde dinlenebilir, dikkatinizi evinize ve aile bireylerine yöneltebilirsiniz. Dostlarınızı evinize davet edebilir, ilişkilerinizi yoğun ve sıcak hale getirebilirsiniz.

Yüzeysel ve hemen kurulan dostluklar yerine şimdi ilişkilerinize daha derin bir anlayışla bakabilir, eski dostlarınızla daha sıcak ilişkiler kurabilirsiniz.

Bu devre içinde dünyada olup bitenlere dikkatinizi yöneltecek ve uzun yolculuklara çıkmayı planlayacaksınız. Belki de bir deniz yolculuğu size çok çekici gelecek...

Son derece duygulu ve düşünceli bir tavırlanışlar, romantik ilişkiler ve duygu yüklü şiirler, romanlar açısından uygun bir dönem.

Merkür Yengeç Burcu'nda dolaşırken annenizle daha yoğun ilişkiler kurular. Tabii annenizin akrabalarıyla da... Akraba ziyaretleri yapabilir ve anne tarafından yakınlarınızın ilgisini ve her türlü maddi-manevi desteğini alabilirsiniz. Evlerle ilgilenebilir, ev alıp satabilir veya emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz.

Yengeç'deki Merkür emlak sektöründe hareketli bir dönemin başladığını işaret ediyor. Ayrıca, deniz yolculuklarını da sembolize ediyor. En fazla etkilenenlerin başında Yengeçler ve zıt burcu Oğlaklar geliyor. Akrep, Balık, Boğa ve başaklar olumlu etkileniyorlar. Sert etki alanlar ise, Koç ve Terazi.

Yazarın Tüm Yazıları