Yasemin Boran: Merkür Koç'ta dolaşıyor

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Merkür'ün Balık Burcu'ndaki yolculuğu bugünden itibaren bitiyor ve Koç Burcu'nda dolaşmaya başlıyor.

Merkür, Koç burcunda daha rahat olduğu için bugünden itibaren ilişkilerin çok daha aktif olacağı söylenebilir. Gizemli ve mistik toplantılar yerine eğlenceli partiler ve neşeli toplantılar dönemi başlıyor.

Özellikle edebiyat alanında çalışmaların artacağını işaret eden gökyüzünün bu konumu ateşli tartışmaların yapılacağını gösteriyor. Koç'taki Merkür, fazla hesap kitap yapmadan aklınızdan geçenleri hızlı ve düzgün bir biçimde söyleyebilmenizi sağlıyor. İçgüdelerin öne çıkacağı bu devre içinde fikirlerinizi zeki ve yaratıcı bir biçimde ifade edebilir, münazaralara aktif bir biçimde dahil olabilirsiniz.

Merkür'ün bu konumu ateşli tartışmalara neden olsa bile fikirlerin hızla yer değiştireceğini gösteriyor. Başka bir bakış açısından durumu farklı değerlendirmeye, buna bağlı olarak önceden savunulan fikirlerin dışında fikirler ileri sürmeye neden olacağı için, uçuşan fikirler arasında kalma olasılığı da var. Fakat, ne olursa olsun tartışmalar, münazarlar, yazılı ve sözlü ifadeler açısından son derece ilginç bir dönem. Tabii bu arada dostlukları, arkadaşlıkları pekiştirmek için pek çok fırsat ortaya çıkabilir, fuar ve sergiler gezilebilir, eğlenceli organizasyonlar yapılabilir, diyorum, Yasemin'ce...

Yazarın Tüm Yazıları