Yasemin Boran: Merkür düzeldi






Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Bir süredir geri giden Merkür, bugünden itibaren ilerlemeye başlıyor. Böylece Merkür'ün etkileyici görünümünün yarattığı sorunlar bitiyor.

Aslında Merkür, İkizler Burcu'nda bulunduğu için sembolize ettiği özellikler son derece güçlü biçimde açığa çıkıyor. Yani zihinsel ve fiziksel iletişimlerin yoğun olduğu bir dönem.

Haberleşmelerin hareketli olduğu bu devre içinde başarılı anlaşmalar yapılabilir. Hızlı kararlar alınabilir ve hemen harekete geçilebilir. Çünkü, Merkür düzelmiş bulunuyor.

Üstelik geri giden Mars, Merkür'ün sembolize ettiği özelliklerin açığa çıkmasını daha da hızlandıracak. Tabii bu arada gereksiz tartışmalara girmekten kaçınmak gerekiyor. Çünkü, Mars'ın büyük enerjisi gerilimli bir açıyla Merkür'ü etkiliyor.

Gökyüzünün bu konumundan başta İkizler olmak üzere Yay, Başak ve Balıklar güçlü ve sert etkiler alıyorlar.

Bu devre içinde aceleci kararlar almayın ve tartışma ortamlarına girmekten kaçının. Bu arada yakınlarınız, çocuklar, komşular ve iş arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkları fazla büyütmemeye özen göstermelisiniz. Çünkü, zihniniz hızlı çalışacağı için söyledikleriniz yanlış anlaşılabilir. Veya sadece düşündüğünüz halde söylediğinizi zannederek yanılabilirsiniz. Tabii bu durum iletişim sorunlarına neden olabilir. Ayrıca birden fazla konuyla ilgilenmek durumunda kalabilir ve dağılabilirsiniz.

Gökyüzünden olumlu etkilenen Terazi ve Kova, Koç ve Aslanlar ise, başarılı organizasyonlar yapabilirler. Yazışmalar, anlaşmalar ve ekip çalışmaları için uygun bir dönem. Dikkat gerektiren çalışmalarda başarılı olacaksınız. Yeni projeler yapabilir, harekete geçebilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları