Yasemin Boran: Merak ettikleriniz

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

RUMUZ: Belediye

Bildirdiğiniz doğum saatine göre yükselen burcunuz Balık. Evde bakmış olduğunuz kitap her ne ise, ona göre çıkartmış olduğunuz yükselen burç doğru değil. Ayrıca sadece yükselen burcun özelliklerine bakarak birden fazla evlilik ve benzeri tahminlerde bulunmak da yanlış. Şayet doğru olsaydı buna göre her oniki kişiden biri boşanır ve benzer olayları yaşardı. Halbuki dünyada ne kadar insan varsa, o kadar farklı karakter ve farklı tecrübeler var.

Sizin doğum haritanıza göre hayatınızı ve şahsiyetinizi değiştirme potansiyeliniz olduğu görülüyor. Bunu illa ‘‘boşanacaksınız’’ şeklinde yorumlamak yanlış. Üstelik sizin sahip olduğunuz bu potansiyel, yüksek bir enerjiyle şahsiyet ve hayatınız üzerinde dilediğiniz değişikliği gerçekleştirebileceğinizi gösteriyor. Şayet siz evliliğinizi bitirmek istemiyorsanız, dış koşullar her ne olursa olsun, bütün bunları etkileyebilir ve evliliğinizi başarılı ve güzel biçimde sürdürebilirsiniz. Çünkü, son derece güçlü etkiler altında doğmuşsunuz.

Jüpiter, sizi olumsuzluklardan korurken, Satürn disiplin ve irade veriyor. Üstelik sevginizi kendine saklayan bir tutum içinde bulunsanız bile karşı cinsle ilişkilerini doğru kurmayı başaran yüksek bir anlayışa sahipsiniz. Yani iyi bir evlilik anlayışınız var. Eşinizin doğum zamanını göndermemişsiniz fakat, kısaca sizin doğum haritanızda sözünü ettiğiniz gibi bir boşanma söz konusu değil. Belki iş için zaman zaman birbirinizden uzak kalabilirsiniz. Fakat, siz istemediğiniz sürece ayrılık gözükmüyor.

Yazarın Tüm Yazıları