Yasemin Boran: Merak ettikleriniz

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Sabrina Spellmen

Çok ilginç bir gökyüzü konumunda doğmuşsunuz. Sözünü ettiğiniz talihsiz dönem Satürn geçişine denk gelen yıllar. Önce Güneş, sonra da Ay'ınız sert etkilenmiş. Zaten doğum anındaki Güneş'in güçlü etkiler alması size büyük bir enerji vermekle birlikte aynı zamanda hayatınızda önemli değişiklikler yapabilme potansiyelini de kazandırıyor. Tabii Satürn geçişiyle birlikte bu potansiyeliniz de açığa çıkmış. Belki sert tecrübeler yaşamış olabilirsiniz fakat, aynı zamanda önemli bilgiler de kazanmış olmalısınız.

Doğum anındaki gökyüzünün konumu, zeki ve yapabilme gücü yüksek biri olduğunuza işaret ediyor. Yaşadığınız tecrübeler sizi dirayetli, bir kişi yapacak. Fakat duygularınızı serbest bırakmayı öğrenmelisiniz.

Şu sıralarda içinizden yükselen büyük bir enerji sizi bambaşka yönlere doğru itebilir. Ancak, Temmuz'un ortalarına kadar harekete geçebilmeniz zor. Bazı terslikler çıkabilir. Fakat, bu durum geçici. Ayrıca, ilginç fırsatlarla karşılaşmaya devam ediyorsunuz. Yükselen burcunuz Oğlak. Bu durum şahsiyetinizle ortaya koyduğunuz kişilik arasında içsel bir çatışmaya neden olabilir. Fakat, zamanla kendinizi istediğiniz gibi ifade etmeyi öğreneceksiniz. Özellikle farklı kültürlerle tanıştığınız zaman. Seçtiğiniz alanda kariyer yapabilir ve uzak ülkelerde yaşamayı seçebilirsiniz. Ağustos'tan sonra aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler dönemine giriyorsunuz.

Yazarın Tüm Yazıları