Yasemin Boran: Hava’nın değişken erkeği

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Sabırsız, meraklı, geçici hevesler peşinde büyük bir arzuyla koşuyor gibi görünse de, bu yıl hayatın anlamını sorgulayan bir tavır içinde bulunacak. Özellikle de burcun ilk on günlük devresinde doğanlar... ‘‘Neredeyiz? Bize neler oluyor? Nereye doğru gidiyoruz?’’ şeklinde çevrelerini şaşırtacak bir tavır sergileyecekler.

Eğlenceli ve heyecanlı yapısını korumakla birlikte evrenin ve hayatın anlamını çözmeye yönelik farklı anlayışlara ulaşabilirler.

Önünüzdeki bir yıllık süreç içinde karşınıza çıkan fırsatları başarılı biçimde değerlendirirken, aynı zamanda mistik konulara yönelerek varlığınızın anlamını keşfetmeye çıkabilirsiniz.

Özellikle 1 Haziran'dan itibaren doğmuş olanlar yaşantılarında köklü değişiklikler yapacak ve sürpriz fırsatlarla karşılaşacaklar. Evlilikler, ayrılıklar, başka kentler, hatta başka ülkelerde yaşamak üzere harekete geçebilirler.

Aslında yapı olarak kök salmaktan ve değişmez kurallara sımsıkı bağlanmaktan pek hoşlanmayan İkizler erkekleri için, böylesine güçlü değişimler döneminde bulunmaktan keyif almakla birlikte yine de maceralara fazla düşünmeden atılmayacağınız söyleyebilir. Yani başka burçların anlayamayacağı biçimde kendinize özel hesaplarınızı yaptıktan sonra harekete geçeceksiniz.

Üstelik burcun ilk on günlük devresinde doğanların her zaman olduğundan daha hesaplı, düşünceli ve seçici bir tavır içinde bulunacaklarını söylemek mümkün. Tabii bu arada eski dostlarınızdan vazgeçip ilginç kişiler ve gruplarla tanışmanız ve farklı ortamlar içine girmeniz mümkün.

Yazarın Tüm Yazıları