Yasemin Boran: Güneş Boğa'da parlıyor (2)

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Boğa'lar son derece tedbirli ve geleceği düşünerek hareket etme eğiliminde oldukları halde duyguları negatife döndüğü zaman bu tedbirlilik düpedüz inatçılığa dönüşür. Ayrıca, sert etkiler altında doğmuş olanların genel halinin inatçılık olduğu bile söylenebilir. Ve işte o zaman sadece karşı cins için değil, etraflarında bulunan herkes için dayanılmaz olurlar.

Olumlu etkiler altında ise, ciddi, istikrarlı, ne istediğini bilen, kendine güvenen biridir. Kararlarından kolay vazgeçmez. Verdiği kararları uygulamak ve sonucunu almak için sabırla bekler. Ve genellikle böylesi bir sabırla beklediklerini çoğunlukla elde etmeyi başarırlar.

Zamanla ilgili pek kaygıları yokmuş gibidirler. Hatta bazen işleri öylesine ağırdan alabilirler ki, bir İkizler'i çatlatabilirler. Fakat, onlar ne yaptıklarını çok iyi bilir ve bir İkizler'in onları anlaması mümkün değilmiş gibi gözükür. Buna karşılık, yine de Boğa-İkizler aşkı görülmedik bir karışım değildir.

Boğalar, eğlenceyi, müziği, doğal güzellikleri, doğayı, sanat ve kitapları çok sever. (Ters etkiler almamışsa) Tabii parayı da... Ancak, para hiçbir zaman gösteriş ve lüks aracı değildir onlar için. Geleceğe yönelik kaygıları çok kuvvetlidir. Bu nedenle maceralara atılmaktan pek hoşlanmazlar. Sonunu göremedikleri işlere girmezler ve paralarını biriktirirler. Çünkü, daima rahat yaşamak isterler. Bu istedikleri rahatı sağlayacak tek şeyin ise, para olduğunu bilirler.

Yazarın Tüm Yazıları