Yasemin Boran: Gezegenlerin etkisi (2)

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Yedi gök cisminin dizilmesinden bütün burçların etkilendiğini söylemiştim. Bu demek oluyor ki, herkes etkileniyor. Ancak, bu etki herkeste başka başka açığa çıkacak.

Her birimiz kendi ihtiyacımız olan doğrultuda değişimimizi gerçekleştireceğiz. Çünkü, Boğa Burcu'nda meydana gelen bu dizilme yeni bir zamanın başlangıcını haber veriyor. Yeni bir zamanın başlayabilmesi ise, tamamen bize bağlı. Eski değerleri, eskimiş anlayışları değiştirebilmemize bağlı.

Elbette ki, bu değişimi gerçekleştirebilmek yazılıp söylendiği kadar kolay değil. Kendimizi yenilemek istesek bile alışkanlıklarımızdan vazgeçebilmemiz, kurduğumuz düzeni değiştirebilmemiz çok zor. Ama mümkün. Yani bunu yapmak zorundayız.

Çünkü, geliştirdiğimiz dünyanın aşama yapması gereken bir noktaya gelmiş bulunuyoruz. Dünyanın aşama yapabilmesi ise, ancak bizim kendi üzerimizde aşama yapmamızla mümkün olabilir. Bu nedenle bireysel çalışmalarımız çok önemli.

İçsel olarak kendimizle ilgili neleri değiştirmemiz gerektiğini biliyoruz. Ancak, düşüncelerimizde henüz tam olarak belirginleşmemiş ve oluşmamış durumda. Fakat, içsel olarak giderek büyüyen ve bizi zorlayan isteğin farkındayız.

Elbette ki, bu durum hepimiz için son derece zorlayıcı. Özellikle de psikolojik olarak tam manasıyla hazır olmadığımız için zorlanıyoruz. Bu durumda düşüncelerimizle işe başlamamız gerekiyor. (Sürecek)

Yazarın Tüm Yazıları