Yasemin Boran: Bilinçaltı kurgular

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Yaşadığımız olayların bir bölümünü bilinçaltına atıyor ve sonra da unutuyoruz. Fakat, tecrübe ve buna bağlı olarak ‘‘bilgi’’ niteliğini taşıyan birçok unsuru da bilincimizin derinliklerine göndermiş oluyoruz.

Peki, bütün bu yaşadığımız deneyimler ve hatırlamadığımız birikimler kaybolup gidiyor mu? Elbette ki, hayır. Benzer koşullarla yeniden karşılaştığımızda bazen bilerek, bazen de hiç farkında olmadan biriktirdiğimiz bu bilgileri kullanıyoruz. Bazen de rüyalarımızda karşılaşıyoruz. Aslında ne olduğunu anlayamadan bilincimizin derinliklerine attığımız deneyimler zaman zaman davranışlarımıza yansır. Üstelik neden böyle yaptığımızı anlayamayız.

Bugün sabahın erken saatlerinde Ay-Satürn arasında yumuşak bir etkileşim meydana geliyor ve bilinçaltımızı harekete geçiriyor. Belki o sırada uykuda olabiliriz ve oldukça ilginç rüyalar görebiliriz. Şayet bu sabah uyandığınızda gördüğünüz rüyalara dikkat edecek olursanız, unuttuklarınızla ilgili mesajlar bulabilirsiniz.

Ayrıca günün erken saatlerinde kendinizle ilgili unuttuğunuz bazı ayrıntıları hatırlayıp üzerinde düşünebilirsiniz. Bunu yaparken hayatınızın kolaylaşacağını ya da çözümleyemediğiniz sorunları çözebileceğini de hatırınızdan çıkarmayınız. Bundan en çok etkilenecek olanlar Boğa ve Yengeç'ler. Ayrıca, bütün Su ve Toprak burçları da etkileniyor. Tabii doğum anında Ay'ı bu burçlarda bulunanlar da diyorum, Yasemin'ce...

Yazarın Tüm Yazıları