Yarım düzine gol: 6-0

Güncelleme Tarihi:

Yarım düzine gol: 6-0
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2006 17:58

'Ölüm Grubu' olarak gösterilen C Grubu'nda, Arjantin 2. maçından da 3 puan çıkardı. Tangocular, Rodriguez (2), Cambiasso, Crespo, Tevez ve Messi'nin golleriyle Sırbistan Karadağ'ı 6-0 yendi. 65. dakikada Sırp oyuncu Kezman kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Haberin Devamı

İlk maçında Fildişi Sahilleri'ni 2-1 yenen Arjantin, Sırbistan Karadağ karşısında gol şov yaptı: 6-0.

6. dakikada Saviola, ceza sahasına kadar güzel taşıdığı topta harika bir pas verdi. Maxi Rodriguez'e sadece topu ağlara göndermek kaldı: 1-0.

28. dakikada taç atışıyla çok hızlı şekilde Sırbistan Karadağ kalesine gelen Arjantin'de, Riquelme'nin sert şutunda top auta gitti.

Kendi sahasından itibaren 20'nin üzerinde pas yaparak rakip ceza sahasına gelen Arjantin'de, Crespo'nun topuk pasında topla buluşan Esteban Cambiasso, bu güzel atağı golle sonlandırdı: 2 -0.

41. dakikada Rodriguez, kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü attı. Saviola'nın şutunda kaleci parmaklarının ucuyla uzandı. Boşta kalan topa hareketlenen Rodriguez, skoru 3-0'a getirdi.

Haberin Devamı

52. dakikada Sorin'in topuk pasıyla Saviola'ya çıkardı. Saviola'nın vuruşunda kaleci ayaklarıyla çıkardı. Sırbistan Karadağ, hakemin ofsayt kararıyla belki de kalesinde bir gol daha görmekten kurtuldu.

55. dakikada Sırbistan Karadağ, çok net bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Mateja Kezman ceza sahasına indirdi, müsait durumdaki Savo Milosevic çok kötü bir kafa vuruşu yaptı.

65. dakikada Javier Mascherano'ya çok sert giren Kezman'a, hakem direk kırmızı kart gösterdi. Gereksiz bir kart yiyen Kezman, takımını 10 kişi bıraktı.

74. dakikada Riquelme'ya pas veren Crespo, içeriye koşu yaptı. Riquelme'nin topuk pasına hareketlenen Crespo, ceza sahası içinde yerde kaldı. Hakem devam kararı verdi.

Messi oyuna girdi golünü attırdı. 78. dakikada Riquelme'nin pasıyla ceza alanına giren Messi, arka direğe gönderdi. Fırsatçı Crespo topu filelerle buluşturdu: 4-0.

Seri çalımlarla ceza sahasına giren Carlos Tevez, sağ ayağının içiyle çok güzel vurdu. Takımını Sırbistan Karadağ karşısında 5-0 öne geçirdi.

88. dakikada Messi, Arjantin'in 6. golünü ağlara gönderdi. Crespo ile paslaşan Messi, sağ ayağıyla çok güzel vurdu: 6-0

ARJANTİN: 6 - SIRBİSTAN-KARADAĞ: 0

Stat: Arena Aufschalke
Hakemler: Roberto Rosetti, Cristiano Copelli, Alessandro Stagnoli (İtalya)
Arjantin: Abbondanzieri, Burdisso, Ayala, Heinze, Sorin, Maxi Rodriguez (Dk. 75 Messi), Mascherano, Gonzalez (Dk. 17 Cambiasso), Riquelme, Saviola (Dk. 59 Tevez), Crespo
Sırbistan-Karadağ: Jevric, Duljaj, Gavrancic, Krstajic, Dudic, Koroman (Dk. 49 Ljuboja), Stankovic, Nadj (Dk. 46 Ergic, Djordjevic, Kezman, Milosevic (Dk. 70 Vukic)
Goller: Dk. 6 ve 41 Rodriguez, Dk. 31 Cambiasso, Dk. 78 Crespo, Dk. 84 Tevez, Dk. 88 Messi
Sarı kartlar: Dk. 37 Crespo (Arjantin), Dk. 7 Koroman, Dk. 27 Nadj, Dk. 42 Krstajic (Sırbistan-Karadağ)
Kırmızı kart: Dk. 65 Kezman (Sırbistan-Karadağ)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!