Yamaç Paraşütü Hedef Yarışları

Güncelleme Tarihi:

Yamaç Paraşütü Hedef Yarışları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2013 16:17

Mersin'in Tarsus ilçesinde Yamaç Paraşütü Hedef Yarışları yapıldı.

Çukurova Paragliding Spor Kulübünün Tarsus'taki Eshab-ı Kehf'de düzenlendiği yarışmaya Adana, Mersin, Hatay, Konya, Osmaniye, Tarsus ve İskenderun'dan 35 paraşütçü katıldı. Hakemliğini dünya paraşüt şampiyonu Mustafa Uri'nin yaptığı yarışmada, hedef, irtifa ve uzun mesafe atlayışı yapıldı, bayraklı uçuş gösterisi sunuldu.

Yarışmada takım halinde birinciliği İskenderun, ikinciliği Adana, üçüncülüğü ise Mersin elde etti. Genel klasmanda ise Konya'dan Muhammet Aydın birinci, Adana'dan Nilay Aytekin ikinci ve İskenderun'dan Handan Yücedal üçüncü oldu.

Çukurova Paragliding Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Şerife Hasoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, paraşütçülerin gökyüzünü renklendirdiğini söyledi. Güzel bir etkinliği geride bıraktıklarını ifade eden Hasoğlu, "Bölgemizdeki havacılık kulüplerini bir araya getirdik. Organizasyon sayesinde Tarsus'un ve ilçedeki Eshab-ı Kehf'in tanıtımına da katkı sağladık" dedi. Konuşmaların ardından dereceye giren paraşütçülere kupa ve madalyaları verildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!