Yakarım bilirsin!

Güncelleme Tarihi:

Yakarım bilirsin
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2011 00:00

Balotelli son yıllardaki en arızaya yakın oyuncu. Mancini ile yaşadığı problem, Balotelli gibi bir oyuncu için sorun bile değil. Diğer hocaları ve taraftarlar ile yaşadıklarından sonra, “Neden hep ben?” diye tişörtüne yazması da şaka gibi.

Haberin Devamı

Fakat, United karşısında oynadığı oyun ve gollerin işaretini havai fişekle oynarken kendi evini yakması ile vermişti. Evimi de yakarım, United’ı da yakarım.

Neden her zaman ben!

BALOTELLİ dün takımını sırtlayan isim olurken, içine giydiği tişörtteki “Neden her zaman ben” yazısını gösterip kendisini eleştirenlere gönderme yapıp attığı gole böyle sevindi.

Balotelli bu uslanır mı?

MANCHESTER City’nin yaramaz çocuğu Mario Balotelli, evinde yangın çıkardı. Banyosunda arkadaşlarıyla birlikte havai fişeklerle oynayan İtalyan futbolcu, havlu ve perdenin yanmaya başlamasının ardından evi terk etti. Otele yerleşen 21 yaşındaki Balotelli, arkadaşlarından birinin havai fişeği yanlışlıkla ateşlediğini söyledi. İtfaiye ekipleri, yangını büyümeden söndürdü. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis, şüpheli bir duruma rastlanmadığını kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!