Ya Cole ya Koller

Güncelleme Tarihi:

Ya Cole ya Koller
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2007 09:34

Diatta, Ricardinho ve Higuain'i göndermeyi planlayan Beşiktaş bir stoper bir de forvet alacak. Kartal golcü isimler Çek Jan Koller ve İngiliz Carlton Cole için görüşmelere başladı..

Haberin Devamı

Beşiktaş devre arası gelmeden transferde harekete geçti. İyi bir forvet arayan siyah beyazlı takım, Monaco'da forma giyen 2.02'lik Jan Koller için kolları sıvadı. Avrupa'nın en uzun forvetleri arasında yer alan 32 yaşındaki futbolcu için teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, "Çok kaliteli bir golcü.. Bu ismi kadromuza katabiliriz" diye görüş belirttiği öğrenildi. Koller, 1994 sezonunda transfer olduğu Sparta Prag formasıyla 2 sezonda toplam 29 maçta forma giydi ve 5 gol attı. 1996'da ise Lokeren'de 3 sezon forma giyen yıldız futbolcu, 97 maçta 43 gol kaydetti ve Avrupa kulüplerinin dikkatini çekti. 1999'da transfer olduğu Anderlecht'te de 65 maçta 43 gol kaydedip yıldızını iyice parlattı ve Dortmund takımına transfer oldu. Dortmund'la adeta özdeşleşen dev golcü, 5 sezonda 137 maçta forma giydi ve 59 gol attı. 2006'da ise serbest kalan Koller sonra Monaco'ya transfer oldu.

Haberin Devamı

COLE 24 YAŞINDA VE BOYU 1.91

Siyah beyazlı takımın listesindeki bir diğer isim ise West Ham United'lı Carlton Cole. Kartal'da sezon başında da gündeme gelen İngiliz futbolcu 24 yaşında ve 1.91 cm boyunda. Beşiktaş ligin başında bu futbolcuyla ilgilenmiş fakat renklerine katamamıştı. Dün İngiltere'ye giden menajer Sinan Engin'in Cole için girişimlerde bulunacağı bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!