Vural: Konyaspor'da kalabilirim

Güncelleme Tarihi:

Vural: Konyasporda kalabilirim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2011 22:59

Konyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, gelecek yıl, küme düşen kulüpte ekonomik sıkıntıların giderilmesi halinde takımda kalabileceğini söyledi.

Yılmaz Vural, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, lige veda ettikleri Galatasaray maçında kalelerinde erken gol gördüklerini belirtti.

Galatasaray'ın ikinci yarıda da fazla pozisyon üretemediğini kendilerinin ise özellikle Marcin Robak ile buldukları pozisyonları değerlendiremediklerini kaydeden Vural, “Marcin, yakaladığı pozisyonları değerlendirseydi belki Alex'in 5 gollük rekorunu kırardı. Futbol bir sonuç oyunudur. Tüm sezon boyunca olduğu gibi bu maçta da iyi oynayıp kaybeden takım durumunda olduk” dedi.

Konyaspor'un gelecek yıl Bank Asya 1. Lig'de mücadele edeceğini belirten Vural, yönetimle görüştüğünü belirterek, “Eğer önümüzdeki yıl sıkıntıları giderip, en azından kadrodan 12 oyuncuyu tutabilirsek ben de Konyaspor takımında devam edeceğim. Konya kenti bu işe sahip çıkarsa, biz de bu camiada olmaktan gurur duyarız. Olmazsa ayrılacağız” dedi.

Konyaspor'un genç oyuncularından Serbay Yağız ise maça kötü başladıklarını belirterek Spor Toto Süper Lig'e mağlubiyetle veda ettikleri için üzgün olduğunu söyledi. Gelecek yıl Bank Asya 1. Lig'de mücadele edeceklerini hatırlatan Serbay Yağız, “Bank Asya 1. Lig de çok zor bir lig. Kolay ekmek yok. Gelecek yıl çıkmak isteyeceğiz. 2 milyonluk bir kentin yerinin Süper Lig olduğunu düşünüyoruz” diye konuştu. Serbay Yağız, genç oyunculara şans veren Yılmaz Vural'a da teşekkür etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!