Vitor Pereira'nın Caner Erkin kararı

Güncelleme Tarihi:

Vitor Pereiranın Caner Erkin kararı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2016 13:51

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Caner Erkin'in süresiz kadro dışı bırakılması isteğinden vazgeçmiyor. Aynı görüşü paylaşan yönetim de yıldız futbolcu ile sözleşme yenilemeyecek.

Haberin Devamı

Galatasaray derbisinden önce Vitor Pereira ve Ali Yıldırım'la yaşadığı tartışma nedeniyle kadro dışı bırakılan Caner Erkin'in üstü çizildi. Sarı-Lacivertliler, deneyimli sol beki affetmeye yanaşmıyor.

Yarattığı krizin ardından özür dileyen Caner hakkında şu ana dek olumlu bir gelişme yaşanmadı. Bunda görüşü sorulan Portekizli hocanın oyunu, yıldız futbolcuyu süresiz kadro dışı bırakmaktan yana kullanması önemli rol oynadı. Nitekim Pereira, olayın hemen ardından sıcağı sıcağına verdiği röportajda da "Caner bugün bizi yalnız bırakmayı tercih etti" diyerek, öğrencisine kızgınlığını dile getirmişti.

Yönetim de Vitor Pereira'yla aynı fikirde. Yani bir mucize olmazsa, sezon sonunda sözleşmesi bitecek futbolcunun kontratını yenilemeyecek olan Fenerbahçe, deneyimli oyuncusuna yol verecek. Bu durumda Caner Erkin de bir daha Sarı-Lacivertli formayı giyemeyecek. (Vatan)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!