HABER

Uzman isim açıkladı! EYT'de K, Ş, S harfleri ve 02, 08 kodları ne anlama geliyor?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT), konusunda her geçen gün yeni bir detay dikkat çekiyor. Gündemdeki konuların arasında yer alan harf ve sayı kodlarının ne anlama geldiği merak ediliyordu. CNN Türk yayınına konuk olan Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Kaya, merak edilen soruları yanıtladı. Kaya, "EYT ile ilgili süreç hızla sona yaklaştıkça çalışanlarımızın EYT kapsamında emeklilikten yararlanabilmeleri için mutlaka hizmet dökümlerini kontrol etmeleri gerektiğini, aksi takdirde yarın EYT yasalaştığı takdirde karşılarına 3 tane harf çıkması söz konusu olabileceğini dile getirdi. K, Ş ve S harfi. Bu K, Ş ve S harflerini nerede görüyoruz? 02 ve 08 kodları nerede kullanılıyor? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren ve yılsonunda netlik kazanması beklenen Emeklilikte Yaşa Takılanlar'a ilişkin yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT), konusunda her geçen gün yeni bir detay dikkat çekiyor. Gündemdeki konuların arasında yer alan Harf ve sayı kodlarının ne anlama geldiği merak ediliyordu.

CNN Türk yayınına konuk olan Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Kaya, merak edilen soruları yanıtladı.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler