HABER

TIR yangınındaki ölümde kundaklama iddiası

Avcılar'da, park halindeki TIR'da çıkan yangında şoför Celalettin Süren (51) ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Süren, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Alparslan Süren babasının o saatte neden TIR'ın içinde olduğunun araştırılmasını istediğini söyleyerek, "Babamın ölümünün araştırılmasını istiyorum çünkü, hiçbir şey bilinmiyor. Normal bir ölüm var, yanarak ölmek var, bizim için hiç kolay değil" dedi. Park halindeki TIR'daki yangın bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Avcılar, Cihangir Mahallesi'nde 4 Kasım Cuma günü saat 04.30 sıralarında, otopark içerisinde park halindeki TIR'ın kupasında ve kasasında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. O sırada TIR'ın içerisinde olan şoför Celalettin Süren (51), hızla dışarı çıktı. Otopark görevlisi, Süren'in üzerindeki alevleri hortumla su tutarak söndürdü.

İhbar üzerine olay yerine ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Süren, vücudunda oluşan üçüncü derece yanıklarla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Süren Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. İtfaiye ekipleri yangını, söndürdü. TIR tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken 9 araçta ise hasar oluştu.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler