Selçuk Aydın, Boks Federasyonu Başkanlığı'na adaylığını açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2021 07:20

Eski milli boksör Selçuk Aydın, Türkiye Boks Federasyonu'na başkan adayı olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

Türkiye Boks Federasyonu'nun Olağan Seçimli Genel Kurulu 3 Kasım Salı günü Ankara'da gerçekleştirilecek. Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi'nde basın toplantısı düzenleyen eski milli boksör Selçuk Aydın, Boks Federasyonu'na başkan adayı olduğunu açıkladı. Selçuk Aydın, Boks camiasının bekası için federasyon başkanlığına talip olduk. Yıllardan beri alışagelmiş düzeni değiştirip Türk boksunu dünya standartlarının üzerine taşımak, camiamızın beklentilerine cevap vermek için çalışmalarımızı başlattık dedi.


CAMİAMIZ İÇİN BİR ŞEYLER YAPMAK İSTİYORUZ


Selçuk Aydın, olimpiyatta madalya alan 5 sporcu arkadaş olarak bu oluşumu kurduklarını belirterek, Dünya şampiyonalarında başarılı olan sporcularımızı temsil ediyoruz. Camiamızın bekası için elbirliğiyle güzel hizmetler yapmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Siyasi büyüklerimizden de bu konuda bu oluşuma sağ duyuyla yaklaşmalarını rica ediyoruz. Niyetimiz halis, biz bu sporu seviyoruz. Camiamız için bir şeyler yapmak istiyoruz. Fırsat verilirse neler yapacağımızı göstermek istiyoruz diye konuştu.

Haberin Devamı


MÜSTERİH OLUN GEREKLİ TEVECCÜH TOPLANMIŞTIR


Camiaya seslenen başkan adayı Aydın, Boks bizim sevdamız, uzmanlık alanımız. O ringde ter dökmemiş, mücadele etmemiş kişilerin bu camianın beklentilerini bilme şansları yok. Biz de beklentileri çok iyi biliyoruz ve bunları karşılayabilecek irademiz tecrübemiz var. Sadece fırsat verilmesini istiyoruz. Seçimde 300 delegen fazla, 150'den de az delege olmaz. 246 delege kura çekimden belirlendi. Daha önceki usulsüzlükler medyaya yansımıştır. En son girişimizle kura çekimi bakanlığımız sağduyusuyla, bakanlığımızda yapıldı. Yoksa mevcut federasyon başkan vekilinin ofisinde yapılıyordu bu kura çekimi. Bunun da takdirini sizlere bırakıyorum. 246 delege belirlendi. En fazla milli olmuş 5 sporcu, 2 faal olmayan antrenör ve 2 hakem bu kura çekiminde belirlendi. Seçim sürecinde olmamıza rağmen mevcut federasyon, devlet imkanlarıyla bu süreci yürüyor. Makamın gücüyle de delegeleri etki altına almaya çalışıyorlar. Camiamızın sağ duyulu yaklaşımına güveniyoruz fazlasıyla teveccüh alıyoruz. 300 delegeden 45 destek yazısına ihtiyacımız vardı. 45'in iki katına sahibiz. Camiamız bize gerekli teveccühü göstermiştir. Hakkımızda asılsız iddialar oluşturup camiayı etki altına alıyorlar. Antrenörlere Seni milli takıma alacağız, güven oyu ver' gibi böyle baskılar yapılıyor. Biz bu seçimi önce Allah'ın izniyle, sonra kıymetli camiamızı desteğiyle ezici bir üstlükle kazanacağımıza inanıyoruz. Camiamıza şunu da belirtiyorum, müsterih olun gerekli teveccüh toplanmıştır ifadelerini kullandı. 

BAKMADAN GEÇME!