Mesut Bakkal: İnanılmaz bir mücadele, mutluyum

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2021 18:29

Süper Lig'in 22'nci haftasında MKE Ankaragücü'nü 1-0 mağlup eden BB Erzurumspor'da teknik direktör Mesut Bakkal açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Mesut Bakkal, "Şimdi haklı bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Aylar sonra evimizde gelen galibiyetle, inanılmaz bir mücadele, mutluyum. Yani oyunu iki bölümde değerlendirmek lazım. İlk 20 dakika ve sonrası. İlk 20 dakika oyuna, onlara müsaade ettik. İstediğimiz tarz değildi. İkinci devre önde basmamız ve üretken olmamız lazımdı. Bu tempoda kazanmamız çok zordu, ilk devre özellikle. Ama baktığınız zaman da Erzurumspor'un net iki tane yüzde 100 pozisyonu vardı ilk devre. Oyunun onlarda gözüktüğü dönemlerde kaleci Korcan 2 tane harika kurtarış yaptı, yapmasa belki olayı daha önce çözecektik" diye konuştu.
İkinci yarı üstün bir futbol ortaya koyduklarını anlatan deneyimli teknik adam, "İkinci devre oyunun tüm bölümü yani 10 kişi kalana kadar hep bizde. Orta saha merkezdeki oyuncumuz atılmasaydı, Petrus atılmasaydı, Omolo'yu kartı vardı diye çıkardık oyundan, eksik kalmayalım diye, Petrus atılmasaydı Novi ve El Kabir'le plan böyleydi. El Kabir toparlamaya çalışıyor, bize inanılmaz faydası olacak bir oyuncu, onu da gösterdi zaten. 3'e 1 ve 3?e 2 yakaladığımız pozisyonda tabii 10 kişi kalınca gidemiyorsunuz" ifadelerini kullandı.

BAKMADAN GEÇME!