HABER

Kılıçdaroğlu, Trabzon'da balıkçı esnafını gezdi, balık sattı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  sabah erken saatlerde Trabzon Balıkçılar ve Sebze Hali'ni ziyaret etti, balıkçı esnafıyla görüştü. CHP lideri, mezata girip bir kasa sargan balığı sattı.Bazı programlara katılmak üzere akşam saatlerinde Trabzon'a gelen Kılıçdaroğlu, konakladığı otelden saat 05.40 sıralarında ayrılarak, Yalı Mahallesi'nde bulunan Trabzon Balıkçılar ve Sebze Hali'ni ziyaret etti. Genel Başkan Yardımcısı Akif Hamzaçebi, Mehmet Bekaroğlu ve Trabzon Milletvekili Mehmet Volkan Canalioğlu ile hali gezen ve balıkçı esnafıyla görüşen Kılıçdaroğlu, sıkıntıları dinledi. Kılıçdaroğlu, eline aldığı balıkların türleri hakkında da esnaftan bilgi aldı. Trabzonspor eski yöneticisi Recep Denizer'in balık halindeki işyerini ziyaret eden Kılıçdaroğlu, futbolda şike iddiaları ve Trabzonspor'un mücadelesine ilişkin soruları cevapladı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  sabah erken saatlerde Trabzon Balıkçılar ve Sebze Hali'ni ziyaret etti, balıkçı esnafıyla görüştü. CHP lideri, mezata girip bir kasa sargan balığı sattı.
Bazı programlara katılmak üzere akşam saatlerinde Trabzon'a gelen Kılıçdaroğlu, konakladığı otelden saat 05.40 sıralarında ayrılarak, Yalı Mahallesi'nde bulunan Trabzon Balıkçılar ve Sebze Hali'ni ziyaret etti. Genel Başkan Yardımcısı Akif Hamzaçebi, Mehmet Bekaroğlu ve Trabzon Milletvekili Mehmet Volkan Canalioğlu ile hali gezen ve balıkçı esnafıyla görüşen Kılıçdaroğlu, sıkıntıları dinledi. Kılıçdaroğlu, eline aldığı balıkların türleri hakkında da esnaftan bilgi aldı.
Trabzonspor eski yöneticisi Recep Denizer'in balık halindeki işyerini ziyaret eden Kılıçdaroğlu, futbolda şike iddiaları ve Trabzonspor'un mücadelesine ilişkin soruları cevapladı.
GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler