HABER

KADINA KARAKOLDA FECİ DAYAK

İzmir’de ailesiyle birlikte eğlenmeye gittikleri müzikholde gözaltına alınan kadının karakolda yediği feci dayağın görüntüleri ortaya çıktı. Genç kadın gözaltına alındıktan sonra karakola gidene kadar, yol boyunca dayağın devam ettiğini, karakolda da 2 polisin kendisini dövdüğünü, cinsel tacizde bulunduklarını ve yere yatırıp kelepçeleyip dövmeye devam ettiklerini anlattı. 6,5 YIL HAPSİ İSTENİYOR Olayın ardından polislere “zor kullanma yetkisini aşarak basit yaralama” suçunu işledikleri iddiasıyla 6 aydan 1.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılırken, yediği feci dayak karakolun kameralarınca kaydedilen Fevziye Cengiz hakkında polisleri yaraladığı ve hakaret ettiği gerekçesiyle 2.5 yıldan 6.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. İzmir Başsavcılığı Cengiz hakkında, polislerin “eliyle kolumuza vurdu, tırmaladı ve itti” suçlamalarının her biri için 1.5’ar yıl olmak üzere 4.5 yıl, hakaret suçundan da 2 yıla kadar ceza istedi. Haber: Kemal Göktaş/Vatan Gazetesi
İzmir’de ailesiyle birlikte eğlenmeye gittikleri müzikholde gözaltına alınan kadının karakolda yediği feci dayağın görüntüleri ortaya çıktı. Genç kadın gözaltına alındıktan sonra karakola gidene kadar, yol boyunca dayağın devam ettiğini, karakolda da 2 polisin kendisini dövdüğünü, cinsel tacizde bulunduklarını ve yere yatırıp kelepçeleyip dövmeye devam ettiklerini anlattı.
6,5 YIL HAPSİ İSTENİYOR
Olayın ardından polislere “zor kullanma yetkisini aşarak basit yaralama” suçunu işledikleri iddiasıyla 6 aydan 1.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılırken, yediği feci dayak karakolun kameralarınca kaydedilen Fevziye Cengiz hakkında polisleri yaraladığı ve hakaret ettiği gerekçesiyle 2.5 yıldan 6.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. İzmir Başsavcılığı Cengiz hakkında, polislerin “eliyle kolumuza vurdu, tırmaladı ve itti” suçlamalarının her biri için 1.5’ar yıl olmak üzere 4.5 yıl, hakaret suçundan da 2 yıla kadar ceza istedi.
Haber: Kemal Göktaş/Vatan Gazetesi
GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler