HABER

Çocuklarını kurtarmak için otomobilinin önüne atladı; yaralanan yüzüne bacağından doku nakli yapıldı

Kahramanmaraş’ta, eşi ile birlikte manzarayı seyrederken, hareket eden içerisinde çocuklarının bulunduğu otomobilin önüne atlayıp durdurmaya çalışan İsmail Serçe (36), yüzünden yaralandı. İsmail Serçe'nin (36) bacağından alınan doku, yüzüne nakledildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan İsmail Serçe bir ay önce eşi Emine ve 2 çocuğu ile birlikte Kahramanmaraş'a bir mesire alanına gitti. Piknik yaptıktan sonra dönüş yolunda yüksek bir yerde manzarayı seyretmek için duran İsmail Serçe, eşi ile birlikte otomobilden indi. Bu sırada içerisinde çocuklarının bulunduğu otomobil hareket etti. İsmail Serçe, aracı durdurmak için önüne atladı ve altında metrelerce sürüklendi. Yüzünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan İsmail Serçe, Gaziantep Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Akciğeri hasar gören ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırık ve yırtıklar oluşan Serçe, ilk olarak Göğüs Cerrahi Uzmanı Onur Bayrakçı tarafından ameliyata alındı. Göğüs tüpü takılan Serçe, hasar gören yüzü için de plastik cerrahi ekibi tarafından operasyona alındı. 5 saat süren operasyonla Serçe'nin bacağından alınan doku, yüzüne nakledildi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler