HABER

Çağla Alara Pınarcı'nın ölümüne takipsizlik kararı

Üniversite öğrencisi Çağla Alara Pınarcı tatil için gittiği İstanbul'da, konser alanında fenalaşarak hayatını kaybetmişti. 24 yaşındaki kadının ölüm nedeni adli tıp kurumundan gelen rapor sonrası netleşti. Detaylar CNN TÜRK'ten Ceylan Sever'in haberinde...

24 yaşındaki Çağla Alara Pınarcı, hayat İskenderun'da yaşıyordu. Erkek arkadaşıyla birlikte tatil için İstanbul'a gitti. Genç kız ile erkek arkadaşı, gündüz turistik gezi yaptı. Akşamları da eğlence mekânlarında vakit geçirdi.

İki genç 16 Temmuz cumartesi günü ise konsere gitmeye karar verdi. Konser alanının dışına ambulans geldi. Burada genç kıza ilk müdahale yapıldı ve hastaneye kaldırıldı. Erkek arkadaşı da peşlerinden hastaneye gitti.

Ancak Çağla Alara Pınarcı burada kurtarılamayarak hayatını kaybetti, erkek arkadaşı ise sırra kadem bastı. Polis Konser alanında inceleme yaparken, talihsiz gencin cansız bedeni üzerinde de otopsi yapıldı.

Çağla Alara Pınarcı memleketi Hatay'da gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlanırken, genç kızın sır ölüm nedeni belli oldu.

KONSERDEKİ ÖLÜME TAKİPSİZLİK KARARI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı başlattığı soruşturmayı tamamladı. Adli tıp kurumundan gelen otopsi raporunun da geldiği dosyaya takipsizlik kararı verildi. İhtisas kurumunun raporunda çoklu uyuşturucu kullanımına dikkat çekildi.

CNN TÜRK Muhabiri Ceylan Sever olayla ilgili detayları paylaşırken, "Genç kızın ölümünde üçüncü bir kişiye atfedilemeyeceğine dikkat çekildi. Çağla Alara Pınarcı'nın ölümünde iddia veya şikayette bulunulmadı. Pınarcı'nın ölümü kayıtlara Uyuşturucu kullanımına bağlı zehirlenme olarak geçti. Takipsizlik kararında sulh ceza hakimliğine itirazın açık olduğu belirtildi." ifadelerini kullandı.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler