Bu sınavda da manzara değişmedi... Sınava kimini polis kimini jandarma yetiştirdi - Son Dakika Haberleri
HABER

Bu sınavda da manzara değişmedi... Sınava kimini polis kimini jandarma yetiştirdi

Dün Temel Yeterlilik Testi'ne giren öğrenciler bugün de Alan Yeterlilik Testinde ter döktü. Sınav öncesinde birçok okulda ilginç görüntüler ortaya çıktı. Bazı öğrenciler son dakikada sınava yetişirken, kimliğini ya da sınav giriş belgesini unutan bazı öğrencileri polis, jandarma ve zabıta ekipleri okula yetiştirdi.

Mardin'de Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu Alan Yeterlilik Testi'ne (AYT) girmek için gelen ancak giriş belgesini unutan öğrenci, sınava 3 dakika kala polis ekipleri tarafından okula yetiştirildi.

YKS'nin ikinci oturumu AYT'ye giren öğrenciler için Nusaybin Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Amirliği ekipleri, görevlendirildi. Sınava girmek için Süleyman Bölünmez Anadolu Lisesi'ne gelen bir kız öğrenci, sınav giriş belgesini unutunca okul önünde bekleyen polislere haber verildi. Polisler, öğrenciyi en yakın kırtasiyeye götürüp, sınav giriş belgesini çıkarmasını sağladı. Sınava 3 dakika kala öğrenci, polis tarafından okula yetiştirildi.

BİNGÖL'DE 6 ÖĞRENCİYİ POLİS SINAVA YETİŞTİRDİ

Bingöl'de, YKS ikinci oturumu AYT'ye girmek için yola çıkan ancak kimliğini unutan 6 öğrenci, polislerin çabası ile yeni kimlik çıkarılıp, sınava yetiştirildi.

Kentte çeşitli nedenlerle Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) Alan Yeterlilik Testi'ne (AYT) geç kalan öğrenciler için İl Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, görevlendirildi. Kimliğini unutup, nüfus müdürlüğünde yeni kimlik çıkaran 6 öğrenci, polis ekipleri tarafından sınava girecekleri okullara getirildi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler