EKONOMİ

Bakan Işıkhan: Türkiye, bugün kendi arabasını, kendi uçağını üretir hale gelmiştir

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Mardin'de yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Türkiye; bugün kendi arabasını, kendi uçağını üretir hale gelmiştir. Bizlere düşen, mevcut potansiyelimizi tam manasıyla harekete geçirerek, Mardin'i hak ettiği konuma ulaştırmaktır. Bu noktada hepimize düşen önemli görevler var. " dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Mardin'de bir otelde düzenlenen toplantıda; iş insanları, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıya Vali Tuncay Akkoyun ile AK Parti Mardin milletvekilleri Faruk Kılıç ve Muhammed Adak, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, AK Parti İl Başkanı Vahap Alma, İŞKUR Genel Müdürü Samet Güneş ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkan Yardımcısı İsmail Ertüzün, iş insanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

MARDİN'E YENİ STADYUM MÜJDESİ

Bakan Vedat Işıkhan, toplantıda yaptığı konuşmada, Mardin'e yeni stadyum yapılacağını ifade ederek, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Mardinli kardeşlerimiz için önemli bir müjdesini sizlerle paylaşmak istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız, Gençlik ve Spor Bakanımıza bir talimat verdi. Mardin'e yeni stadyumunu inşallah kazandıracağız. Gençlik ve Spor Bakanlığımız stadyum için çalışmalara başladı. Kendilerine de bakanımıza da çok teşekkür ediyorum. Şimdiden Mardin'imize hayırlı olsun. Baba ocağım Mardin'i, büyüten, geliştiren, sağladığı katma değerlerle bugünlere ulaştıran siz değerli hemşehrilerimle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Kısa bir aradan sonra yeniden memleketime ayak basmış olmanın memnuniyeti içerisindeyim. Bu vesileyle önceki ziyaretimizde bir araya gelemediğimiz kardeşlerimizle de buluşma fırsatı yakalamış olduk. Şehre vardığımız andan itibaren bizleri burada güler yüzle, içtenlikle karşılayan başta Sayın Valimiz, Sayın Vekillerimiz, İl Başkanımız olmak üzere tüm Mardinli hemşehrilerime de ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da sık sık ata toprağımızda bulunarak, şehrimizi daha da güzelleştirmenin, büyütmenin, tüm sorunlarını çözmenin gayreti içerisinde olacağız. Mardin başta olmak üzere tüm şehirlerimizin çalışma hayatı için paydaşlarımızla, işçimizle, işverenimizle, yatırımcımızla, STK temsilcilerimizle bir arada olmak ve sizleri daha çok dinlemek istiyorum. Mardin özelinde yapılan ve yapılacak faaliyetleri yerinde incelemek, hem de talep ve ihtiyaçlarını tespit etmek için ülkemizi bir baştan bir başa il il, ilçe ilçe gezmeye devam edeceğiz" dedi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler