HABER

Bakan Çavuşoğlu, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Bakanlar Konseyi'nde aile fotoğrafına katıldı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Bakanlar Konseyi 26. Toplantısı’na katıldı, Özbekistan’da Pakistanlı mevkidaşı Bilaval Butto Zerdari ve Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile görüştü..

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Bakanlar Konseyi 26. Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Özbekistan’da temaslarını sürdürüyor. Bakan Çavuşoğlu, toplantı öncesi diğer ülke temsilcileriyle birlikte aile fotoğrafı çekimine katıldı.

Fotoğraf çekiminin ardından Bakan Çavuşoğlu, EİT çatısı altındaki iş birliği çerçevesinde 2022 yılında yürütülen çalışmalar ile sonuçlarının değerlendirileceği ve EİT gündemindeki güncel konuların ele alınacağı toplantıya katıldı.

ÇAVUŞOĞLU, ÖZBEKİSTAN CUMHURBAŞKANI MİRZİYOYEV İLE GÖRÜŞTÜ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Bakanlar Konseyi 26. Toplantısı’nın ardından Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile görüştü. Öte yandan Çavuşoğlu, Pakistan Dışişleri Bakanı Bilaval Butto Zerdari ile bir araya geldi. Görüşmede Türkiye-Pakistan arasındaki ekonomik, savunma iş birliği ve bölgedeki gelişmeler ele alındı.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler