HABER

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Narin soruşturmasıyla ilgili son durumu anlattı

Bir dizi ziyaret kapsamında kente gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti Denizli İl Başkanlığı'nda düzenlenen AK Parti Türkiye Buluşmaları toplantısına katıldı. Burada Narin soruşturmasıyla ilgili son durumu açıkladı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Narin soruşturmasıyla ilgili son durumu anlattı:

Deliller toplanmaya çalışıldı, şüpheli şahısların ifadeleri alındı, tutuklamalar gerçekleşti. Şu anda 10 kişi tutuklu. Narin kızımızın naaşından elde edilen 91 doku örneği incelemeye tabii tutuldu. biraz zaman alacak incelemeler, bunlar neticesinde bir takım veriler ortaya çıkacak. Savcılarımız ifadeleri değerlendirecek. Titizlikle biz de takip ediyoruz.

Narin evladımızı katleden canilerin bir an önce bulunması ve hesap vermesiyle ilgili milletçe beklenti içine girdik. Adli tıp incelemeleri de devam ediyor, ifadelerden yola çıkarak birtakım değerlendirmeler yapacak savcılarımız. Soruşturma gizli, ifadeler basında televizyonlarda değerlendiriliyor. Bazı değerlendirmelerin sakıncalı olabileceğini söylemek istiyoruz.

Narin kızımızı katledenlerin en ağır cezaya çarptırılması hepimizin temennesi. Soruşturmanın selametini etkileyebilecek, delilleri etkileyebilecek bir takım beyanlardan kaçınmak lazım. İnşallah soruşturma bir an önce tamamlanır. Narin evladımızın katillerini bulmak için yargımıza her türlü desteği vermek için çalışıyoruz.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler