HABER

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Deliller önemli veriler içeriyor

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Narin Güran cinayetiyle ilgili "Deliller önemli veriler içeriyor" dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

AK Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu'nun açıklamaları)

Galip bey bu konuda ne demek istediğini açıkladı. Dosyanın gizliliğine vurgu yaptı. Bu kısım çıkarılınca konu bağlamından çıkmış oluyor.

Hassas bir konu, herkesin hassas olması lazım. Bizim derdimiz Narin'in naaşına ulaşmaktı. Ulaşılamasa toplumda bir kesimin neler yapacağını görmüştük. Farklı bir takım girişimlerde bulunacaklardı. Onu katledenleri bulabilme gayreti içinde kolluk güçlerimiz gayret gösteriyor.

"ELDE EDİLEN BULGULAR VAR"

Elde edilen bulgular var. Tüm bunlar değerlendirilecek. Şu aşamada katillerin kim ya da kimler olduğuna dair önemli veriler içeriyor. Adli tıpta teknolojinin tüm imkanları sağlanıyor. Teknik çalışma devam ediyor.

Hak ettikleri cezaları almaları için soruşturma etkin şekilde yürütülmeli. Narin'i katledenleri bizim yargı önüne çıkarmamız lazım. En ağır cezaya çarptırılmaları lazım. Çocuklarımızın korunması konusunda çok hassasız. Çocuklarımızın korunması ile ilgili kanunu getirdik.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler