Vettel Almanya'daki zafer hasretini dindirmeyi hedefliyor

Güncelleme Tarihi:

Vettel Almanyadaki zafer hasretini dindirmeyi hedefliyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2012 10:42

Sebastian Vettel, kendi seyircisi önünde mücadele edeceği Hockhenheim pistinde ilk zaferini kazanarak, şanssız geçen yarışların ardından yeni bir çıkış yapmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Almanya Grand Prix'de bugüne kadar podyumun tepesine çıkamayan Vettel'in en iyi sonucu 2009'da, takım arkadaşı Mark Webber'in ardından aldığı ikincilik olmuştu.

Vettel, "Almanya GP'yi sabırsızlıkla bekiyorum. Orada en az geçtiğimiz hafta sonu Silverstone'da olduğu kadar Alman pilotları destekleyen taraftar olacak" diye konuştu.

turkiyef1.com'un haberine göre, Hockenheim'ın oturduğu yere yarım saat mesafede olduğunu hatırlatan Vettel, "Ailem ve birçok arkadaşım orada yaşıyor. Böyle bir taraftar topluluğunun önünde yarışmak her zaman özeldir" ifadelerini kullandı.

Hockenheim pistinde, farklı serilerde de sürüş yaptığını belirten Vettel, "Pist yakınlarındaki kamp alanları çok eğlenceli. Taraftarların bir araya geldiği çok güzel bir ortam var. Daha önce Almanya GP'yi kazanmadım, tabi ki bu kez kazanmak istiyorum" dedi.

Haberin Devamı

Vettel Almanya GP öncesinde 100 puanla, şampiyona lideri Fernando Alonso'nun 29, takım arkadaşı Mark Webber'in 16 puan gerisinde yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!