Venüs parlıyor

Bugünden itibaren Venüs yöneticisi olduğu Boğa Burcu'nda dolaşmaya başlıyor. Böylece aşk, sanat, ilişkiler ve duyguları yöneten Venüs, sembolize ettiği özelliklerini güçlü bir biçimde açığa çıkaracak.

Boğa Burcu'ndaki Venüs, bu özelliklerini daha gerçekçi ve görünür bir biçimde açığa çıkaracağı için finans ve maddi konulara yönelik hareketli bir dönemin başladığını söyliyebilirim. Özellikle de Toprak ve Su Burçlarını harekete geçirecek.

Biliyorsunuz Boğa, Toprak grubunun kararlı burcu. Toprağın diğer çocukları olan Başak ve Oğlaklar ayrıca Su'yun etkisi altında bulunan Yengeç ve Balıklar bu dönem içinde sevgi, anlayış ve iyimser duygular içine giriyorlar.

Su'yun kararlı burcu Akrep ise kritik konumda. Çünkü Boğa'nın zıt kutbunda bulunuyor. Böylece Venüs Akrepler'i güçlü bir biçimde etkiliyor. Ancak, Venüs'ün özelliklerini nasıl kullanacakları, tamamen kendi beklentileri doğrultusunda olacak.

Şimdi bunun ne demek olduğunu biraz daha açalım. Akrepler (Bu arada Türkiye'nin burcunun da Akrep olduğunu hatırlatmalıyım.) Venüs'ten son derece güçlü bir biçimde etkilenecekler. Çünkü Boğa, Akrep'in tam karşısında bulunuyor. Ve güçlü duygular hissedecekler. Ancak bu duyguların olumlu veya karamsar olması sizin düşüncelerinizle bağlantılı. Şayet düşünceleriniz olumlu yönde olursa, Venüs'ün etkisini yapıcı yönde kullanacaksınız. Zaten bu durum, her zaman ve her türlü etki için geçerli. İyi beklentiler içinde bulunursanız, enerjileri yapıcı yönde, kendinizi yükseltmek için kullanabilirsiniz diyorum, Yasemin'ce...
Yazarın Tüm Yazıları