Vedat Okyar: Maç Shorunmu'nun

Güncelleme Tarihi:

Vedat Okyar: Maç Shorunmunun
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 1999 00:00

Vedat OKYAR
Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ çok ciddi bir deplasman yerinden Shorunmu'nun marifetli elleriyle 3 puan çıkardı. Oyun kafa kafaya giderken, öyle iki top çıkardı ki olacak şey değil. Sanki boyu uzadı ve sonra da gelen gol bu zor yerden keyfe dönüştü. Oyunun ilk yarısı Ahmet'in atamadığı bir gol var, gol kaçar da bu kaçmaz. Dışarı atılması, içeri vurulmasından daha zordu. Ahmet onu becerdi. Attığı gol, çabukluğunun meyvesi... Ben bu Murat'ın daha tadına varamadım. Futbolculuğu eğer bu kadarlıksa Beşiktaş'ın parasına yazık olmuş. Bulduğu forma, on gömlek büyük geliyor. Nasıl düzelir bilemem. Şifo, son oyunlara göre biraz kıpırdadı, Beşiktaş da bütün oyun boyunca değil ama zaman zaman iki topu bir araya getirebildi. Maçın hakemi bir türlü maçın direksiyonuna geçemedi. Çok abuk sabuk düdükler çaldı.

Bursa takımı eski hatırladığım Bursa değil. Hele ilk yarı hiç kendi oynadığını Beşiktaş'a kabul ettiremedi. İkinci yarı daha iyi bir Bursa seyrettim. Ama hep deriz ya bu futbol... Atamadın mı, yersin. Öyle üç gol kaçırdılar ki, sonunda da sahadan çıkanı kabullendiler.

Beşiktaş, ligin neresini hedefledi ben kestiremiyorum. Zirvede sıcak kalmak için en azından ikinci olmak lazım. Beşiktaş'ı diğer deplasman maçlarına göre biraz daha derli toplu gördüm. Şimdi verilecek futbol molası daha iyi kullanılırsa, daha iyi şeyler olacaktır diye düşünüyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!