Vedat Okyar: Keyifli gece

Güncelleme Tarihi:

Vedat Okyar: Keyifli gece
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2000 00:00

Vedat OKYAR
Haberin Devamı

HER iki büyük camianın da, hem sahanın içinde, hem de sahanın dışında sıkıntıları var. Yeni senenin ilk büyük maçı. Maç öncesi düşüncelerim bu sahanın içinden iyi futbol çıkar diye idi. Oyun çok mu kaliteli oldu? Hayır, öyle bir şey söylemiyorum. Ama keyifli oldu. Gol pozisyonları vardı, tabii ki goller de. Her iki takım oyuncularının da bir tanesinin art niyetli olduğunu görmedim. Ellerindeki, avuçlarındakilerini sahanın tam ortasına bıraktılar.

İlk yarı Fenerbahçe çok akıllı oynadı. İki de gol buldu, maçı da aldı, götürdü. Alpay'ın amatörce atılışından sonra Fenerbahçe, istemeye istemeye kendi yarı sahasında kaldı. Beşiktaş da bu aralara bir gol sıkıştırdı. Gerisi gelmedi. Çünkü Rüştü müsaade etmedi. Ama üç tane yüzde yüz gol çıkaran Rüştü, yediği golü Beşiktaş'a hediye etti.

MOLDOVAN HARİKAYDI

Ben, F.Bahçe'yi bu sezon ilk defa seyrettim. Ama Moldovan'ı çok beğendim. Bana göre yalnız kendi takımının değil, sahanın en iyi oyuncusuydu. Uche, büyük bir futbol molası verdi. Tabii ki, eski Uche değil. Ama durduğu yeri çok iyi ezberine almış bir adam. Hiç pozisyon hatası yapmıyor.

Beşiktaş'ta Yasin'i beğendim. Bu çocuk iyi futbolcu. Daha da iyi olacak, inanıyorum. Maçın hakemine fazla bulaşmak istemiyorum. Bana göre çok büyük hataların içinde olmadı. Neticede oynanan ligin zirvesi Galatasaray'la adım adım açılıyor. Bundan sonra hem Fenerbahçe'nin, hem Beşiktaş'ın hesapları, kitapları Avrupa kupalarından birine katılmaktan geçiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!