Vedat Okyar: Kartal kazandı

Güncelleme Tarihi:

Vedat Okyar: Kartal kazandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2001 00:00


Vedat OKYAR
Haberin Devamı

TEK ayaklı kupa maçlarının telafisi yok. Kaybettin mi, yandı gülüm keten helva. Fazla vıdı vıdı yapayım istemiyorum ama, dün akşam seyrettiğim Beşiktaş'ı beğenmedim. Koca maç boyu, bir kenar organizasyonu yapamadılar. Halbuki, oyunu kolaya taşıyacak 3. dakika golü oldu. Daha bir istediğini İstanbulspor'a kabul ettirmeleri lazımdı. Ama öyle olmadı.

Ben Nouma'nın Beşiktaş'a geldiğinden bu yana, bu kadar silik oynadığına ilk defa tanık oldum. Demek ki, verilen uzun futbol molası Nouma'yı çok etkilemiş. Takımın en diri oyuncusu Ali Eren. Hatta yüzde yüz bir golü de önledi. Karhan, iyi de oynasa, kötü de oynasa bu takıma faydalı. Niye faydalı? Bir kere Beşiktaş'ın kalesine daha az top geliyor. Öbür kaleye de daha fazla top gidiyor. Hiç pozisyon hatası yapmadan oynayan bir oyuncu. Lafın özü, Karhan bu takımın önemli bir oyuncusu.

ALDANMAYIN

Ahmet, dün akşam için istekliydi. Çok da güzel bir kafa golü yaptı. Yasin, eski tas, eski hamam. Belki sahanın en çok koşan oyuncularından ama, koştuğu kadar takımına faydası olmuyor. Çünkü çok top kaybediyor. İbrahim'deki düşüş devam ediyor. Attığı gole aldanmıyorum. Kimse de aldanmasın. Nihat'ın da oyunu daha fazla forse etmesi lazım. Oyuna sonradan Fazlı girdi. Ben pek varamadım tadına.

İstanbulspor takımı ligde oynadığı Beşiktaş maçını çok iyi oynamıştı. Beşiktaş'ı da büyük sıkıntılara soktular. Ama o, o gün içindi. Dün akşam kazanmak için hiçbir şey yapmadılar. Ikına sıkına geldikleri gol yerinde etkileri yoktu.

Maçın hakemi eğer ben yanılmıyorsam Nouma'nın bir golünü iptal etti. Çünkü ofsaytta olan Nouma değil, Ahmet'ti. Ama onun dışında her topun yanında oldu, çok yakın takip etti. Gösterdiği sarı kartlar da doğruydu. Neticede Beşiktaş, kupada turu buldu. Yarı finale de kaldı. Demek ki dün akşam için işini gördü. Ama ligde böyle oynanacaksa iş o zaman zor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!