"Veda bile etmediler"

Güncelleme Tarihi:

Veda bile etmediler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2011 00:00

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Volkan Şen konusunda Bursaspor ile yaptıkları centilmenlik anlaşmasına uyduklarını söyledi.

Şener, ne Selçuk için ne de Egemen için Trabzon’a gelmemeleri konusunda bir girişimlerinin olmadığını belirterek, “Onlar profesyonel oyuncu. Sözleşmeleri bitti gittiler. Giderken Allah’a ısmarladık bile demediler” ifadesini kullandı.
Bir televizyon kanalının spor programına telefonlar bağlanarak açıklamalarda bulunan Şener, “Trabzon, Türkiye Cumhuriyeti’nin bir ili, bu oyuncular orada futbol oynadılar, gelebilirler elbette ama seyirci bir şey derse ona yapacak bir şeyim olmaz” şeklinde konuştu.
Bursa’nın golü ofsayttı
Şener, golcüleri Burak Yılmaz için yapılan “emek hırsızı” yorumlarına ise sert çıkarak kullanılan cümlenin şık olmadığını belirtti. “Bursaspor’un kalecisi de Burak’a ayaklarıyla dokunacağına, elleriyle topa müdahale etseydi” yorumunu yapan Şener, “Burak, konuşulduğu kadar Bursaspor’un ofsayttan attığı gol konuşulmadı” dedi. Trabzonspor Başkanı, yaşanan şike olaylarının ardından, Fenerbahçe’ye karşı hep sağduyuyla yaklaştıklarını belirterek, “F.Bahçeli kadınlar bile geldiği maçta bize 61. dakikada küfürler söylediler. Bunlar hiç hoş şeyler değil” ifadesini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!