Ve bunu da yaptı!

Güncelleme Tarihi:

Ve bunu da yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2014 00:55

Roma’nın yıldızı, Manchester’ın efsanesi Ryan Giggs’e ait rekoru önceki akşam attığı golle kırıp, kariyerine bir altın halka daha ekledi.

Haberin Devamı

ROMA, Manchester City deplasmanında 1-0 mağlupken sahneye çıkan Francesco Totti, attığı golle Şampiyonlar Ligi'nde gol atan en yaşlı oyuncu (38 yıl 3 gün) oldu. Totti attığı golle 37 yaş 289 gün ile Ryan Giggs’e ait rekoru da tarihe gömdü. Bu gol aynı zamanda Totti için kariyerinde İngiltere’de attığı ilk gol anlamını da taşıyordu.
Roma’nın güney tribünlerince Totti için yazılan “No Totti, no party” (Totti yoksa, parti de yok) sloganı yıldız futbolcunun olmadığı maçları zulüm gören taraftarın hissiyatını gösteriyor.

‘Aptal sarışın’dan ‘ilah’ çıktı!

TOTTI’nin kariyerindeki en unutulmaz anlardan biri “Aptal sarışın” olarak lanse edildiği dönemde yaşandı. Danimarkalı Poulsen’e tükürdüğü için 3 maç ceza aldı ve İtalya gruptan çıkamayınca alay konusu oldu. Totti bu yaşananları bir fırsata dönüştürdü. “Totti’nin Fıkraları” adını verdiği bir kitap yayınladı ve elde ettiği 1 milyon dolarlık geliri Unicef‘e bağışladı.
Totti’nin evliliği de en az futbolculuğu kadar konuşuldu. İtalya’nın en güzel kadınlarından Ilary Blasi’ye “Eşin benzerin yok” yazılı bir tişörtle sahada evlenme teklif eden Totti, düğününü de yine on binlerce taraftarın huzurunda yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!