Uzatmada Gülen Türk Telekom Oldu

Güncelleme Tarihi:

Uzatmada Gülen Türk Telekom Oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2012 20:36

Ligin sekizinci haftasında Ankara’da oynanan maçta Türk Telekom, Olin Edirne’yi konuk etti.

Haberin Devamı

Normal süresi 70-70 eşitlikle tamamlanan mücadeleden Ankara temsilcisi 81-78 galip ayrıldı. Türk Telekom’da Dee Brown 29 sayı ile en skorer isim olurken Miha Zupan 16 sayı, 12 ribaund, Ceyhun Altay 16 sayı ile maçı tamamladı. Olin Edirne’de David Jelinek, Mehmet Yağmur ve Bekir Yarangüme 17 sayı ile takımının en skorer isimleri olurken, Artsiom Parakhouski 12 sayı, 16 ribaund ile double-double yaptı.

Maça Ceyhun Altay-Miha Zupan ikilisinin basketleriyle iyi başlayan Türk Telekom, Dee Brown’un da skora katkı vermesiyle ilk periyodu 31-19 önde tamamladı. İkinci periyotta alan savunması yaparak rakibini durdurmayı başaran Olin Edirne, Christos Tapoutos ile skor bularak farkı 6 sayıya indirdi. Miha Zupan ile suskunluğunu bozan Ankara temsilcisi, soyunma odasına 40-34 önde gitti. Artsiom Parakhouski’nin etkili oyunu üçüncü periyotta skorda dengeyi kuran konuk takım, Miha Zupan’ın sayılarına da hemen karşılık verdi ve son periyoda 49-54 üstün girdi. Final periyodunda Bekir Yarangüme, Berkay Candan ve Mehmet Yağmur’un 3 sayılık basketleriyle Can Uğur Öğüt ve Ceyhun Altay’ın sayılarına yanıt veren Edirne temsilcisi, son hücumda skor bulamadı.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın normal süresi 70-70 eşitlikle tamamlandı. Uzatma periyodunda Dee Brown ile arka arkaya 3 sayılık basketler bulan Türk Telekom, David Jelinek’in sayılarına engel olamadı. Son hücumu Dee Brown ile olumlu kullanan Türk Telekom maçtan 81-78 galip ayrıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!